Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Geef jouw dierbare een bloemetje met een bijzonder gebaar van Holland Design & Gifts!

  Bloemetje als cadeau of een fietsroute door de mooiste bloembollenvelden, blog Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Een bloemetje is voor veel mensen een bijzonder gebaar. Voor een verjaardag, een bedankje, een blijk van waardering… Het is iets waar wij mensen vrolijk van worden. Maar wist je dat er in Nederland prachtige fietsroutes staan, waar je langs de Bollenstreek komt? En laat het nou net de tijd van de bloembollen zijn! Lees verder om erachter te komen waar en hoe jij de mooiste bloemen van Nederland bewondert!

  Bloemetje als cadeau of een fietsroute door de mooiste bloembollenvelden, blog Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Bloemetje als cadeau of een fietsroute door de mooiste bloembollenvelden, blog Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  De mooiste routes in Nederland kun je bereiken met – natuurlijk – de fiets. In Noordwijkerhout bijvoorbeeld, fiets je langs bloeiende bloemenpracht. Er zijn verschillende routes die je kunt afleggen. Een leuke én sportieve manier om Nederland te ontdekken. Klik voor meer informatie over de verschillende fietsroutes hier.

  Een wel héél bijzonder bloemetje…

  Fietsen doen Nederlanders over het algemeen graag. Maar bloemen, zoals tulpen, zijn ook typisch Nederlands. Een bloemetje is altijd leuk om te geven en om te krijgen. Vooral wanneer je een mooie vaas hebt waar het boeketje in kan staan. Deze Pols Potten vaas is een kleurrijke, bijzondere vaas. Met de aparte grafische vorm en de bijzondere kleurencombinatie weet jij zeker dat dit cadeau een uniek cadeau is.
  Een leuk kaartje van Niko Niko er bij en degene die jij wil verrassen, zal wel degelijk verrast zijn. Dit zijn namelijk niet zomaar kaartjes, maar deze kaartjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar papier waar zaden in zijn verwerkt. Dit is pas écht een warme groet: een kaart én bloemen in één!

  Treat yourself with Dutch Design…

  Tijdens een mooie fietsroute is een goede tas essentieel. Deze Kitsch Kitchen schoudertas is niet alleen praktisch, maar heeft ook nog eens unieke prints. Een goede tip voor een dagje weg, bijvoorbeeld voor tijdens de bloembollen fietsroute!
  Ben jij liever binnen dan buiten, om wat voor reden dan ook? Met deze Flat Flowers raamstickers van Suseela Gorter geniet je zelfs in de winter van een mooie bloem!
  [product ids=”1875,1221,307,478″]