Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Nieuw! From Holland with Love blog

  Dutch Design blog is live

  Welkom op ons Dutch design blog. Wij nemen je mee in de wereld van wonen, mode, lifestyle en cadeaus van Nederlandse bodem; Dutch design dus. Met een oranje gevoel, vol trots en met groot enthousiasme volgen we de wereld van Dutch design. Dutch design is in opmars. En hoe?! Dat kun je lezen op dit Dutch design blog ‘From Holland with Love’.

  Onze Dutch design achtergrond

  In 2015 startten wij het platform ‘Holland Design & Gifts’ exclusief voor Dutch Design. We hebben de ambitie dit werk van Nederlandse ontwerpers toegankelijk te maken voor een breed en internationaal publiek.
  In onze webshop vind je meer dan 1.500 verschillende designproducten. Allemaal producten met een verhaal, ontworpen door meer dan 100 verschillende Nederlandse ontwerpers. Daarbij vertellen we niet alleen over de producten, maar geven we ook een kleurrijke achtergrond bij de designers en de merken waarvan we producten aanbieden. En ja natuurlijk; wij zijn zelf ook oerhollands.

  > Het idee: een Dutch design blog
  We volgen de Dutch design wereld op de voet en nemen regelmatig een kijkje in de keuken en op tentoonstellingen. We merkten al snel dat Nederlandse ontwerpers heel actief zijn en hoorden leuke verhalen. Te leuk om voor onszelf te houden vinden wij. Dus daarom delen we ze met jullie op dit nieuwe Dutch design blog.

  > Blijf op de hoogte van Dutch design
  Wil jij op de hoogte blijven van Dutch design en van de typisch Hollandse lifestyle, cultuur en eigenaardigheden? Ben je een trotse Hollander, een expat of een migrant met een warm hart voor Nederland? Volg ons blog, sluit je aan bij ‘Bloglovin’ en geniet mee.

  Blog mee op dit Dutch design blog!

  Meld je aan voor een productreview, een interview, een artikel of een ander leuk idee. Als het maar over Dutch design gaat. Mail naar socialmedia@hollanddesignandgifts.nl.
  Vraag je je af of jouw onderwerp past op dit Dutch design blog?
  Kijk dan even naar de categorieën op de blog.