Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Ein-de-lijk lente, de Keukenhof is er weer!

  Keukenhof in huis: Flat Flowers. Fotografie: © Suseela Gorter

  Waar anders in Nederland krijg je 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, medemogelijk gemaakt door 100 inzenders? Inderdaad, nergens anders dan bij de Keukenhof! Potplanten en snijbloemen worden door 500 bloemenkwekers in meer dan 20 shows gepresenteerd. Er kan wel gesteld worden dat dit een prachtige etalage is voor de Nederlandse sierteelt! Wij zijn echte fans van de bekende Nederlandse tulpen, want zijn het niet prachtige bloemen? Bovendien kunnen we wel stellen dat de aanvang van de Keukenhof ook een startschot voor de lente is. En daar kijken wij naar een lange winter zeker naar uit!

   

  Holland Design & Gifts. Keukenhof in huis: Flat Flowers. Fotografie: © Suseela Gorter

  Keukenhof in huis: Flat Flowers. Fotografie: © Suseela Gorter

  Als je een bezoek gaat brengen aan de Keukenhof, is het belangrijk dat niet alleen de bloemen  er goed bij staan. Jij natuurlijk ook! Lekker uitpakken dus, want je hebt het wel verdient. Ben je niet zo van de tulpen, maar maak je graag een uitstapje? Lees dan onze blog over de must see tentoonstellingen in Nederland! Wil je even uitrusten tijdens je dagje uit? Zorg voor een gezellige picknick met je gezin op het mooie Van Gogh Picknickkleed Zeegezicht. De picknick meenemen in bijpassende stijl doe je dan natuurlijk met de Tas Zeegezicht. Als je op pad gaat en een mooie wandeling langs alle tulpen van de Keukenhof maakt, kun je niet voorbereid genoeg zijn. Wil je jezelf én kunnen camoufleren én beschermen tegen regen? Dan móet je de paraplu van Kitsch Kitchen hebben. Tijdens dit soort dagen is voldoende hydrateren essentieel. Neem dus vooral een lekker koud wijntje of sapje mee in de wijnkoeler van Royal Delft.

  [product ids=”1812,1379,1234,1399″]

  Een mooie vaas voor de tulpen van de Keukenhof!

  Holland Design & Gifts een prachtige selectie Dutch Design vazen. Deze vazen passen extra goed bij de mooie tulpen van de Keukenhof. Dus als je een bezoekje brengt en besluit dat je huis ook wel wat opgefleurd kan worden, kun je de allermooiste tulpen meenemen! En daar sta je dan, in je voordeur: je handen vol met bossen tulpen. Hoe voorkom je dit moment? Door gewoon een prachtige vaas vooraf te bestellen! Je kan natuurlijk niet de hele dag met die bloemen in je handen blijven staan. Met wel een ruime collectie verschillende vazen zit er ongetwijfeld het geschikte design bij!

  [product ids=”1657,1152,1185,816″]

  Tijd voor de Keukenhof, maar ook… de zomertijd!

  Het is de avond van 25 maart. Het is bijna bedtijd en je wilt alvast de klok een uurtje vooruitzetten. Je wilt je niet wéér verslapen voor de Keukenhof. Op dat moment besef je dat de klok die in de woonkamer hangt, al een tijdje achterloopt. Je wilt een nieuwe klok, maar welke? Bij Holland Design & Gifts weten we daar wel raad mee! Puik Art heeft bijvoorbeeld deze prachtige Klok Clork ontworpen. LEFF heeft naast horloges ook prachtige klokken met een tijdloos design. Of ga je liever voor een iets hoekiger design, want dan is de Karlsson Wall Clock XL wel iets voor jou. Last but not least; het moet niet draaien, het moet lekker flipperen met de Brick Klok! Kijk voor meer klokken hier.

  [product ids=”1367,1287,1134,1775,1290″]