Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De tijd voor outdoor living in Nederland komt er aan!

  Outdoor living producten bij Holland Design & Gifts

  Het zonnige zomerweer is in aantocht. Lekker buiten zijn met vrienden en familie. Eten, drinken en gezellig samen zijn. De tuin en het terras worden weer in gebruik genomen en de barbecue wordt uit de schuur gehaald. Outdoor living begint weer te leven in ons toch vaak natte landje.

  Outdoor living producten bij Holland Design & Gifts

  Outdoor living

  Outdoor living in Nederland betekend heerlijk genieten van wandelen en fietsen door het bos of in het park. Veel gezinnen trekken er op uit voor een dagje strand, dierentuin of naar het zwembad. Thuis wordt de tuin voorbereid op het vele buiten zijn. Er worden nieuwe plantjes gehaald bij het tuincentrum, zodat de tuin er vrolijk en groen uitziet. De terrasstoelen en tafel worden weer buiten gezet met zachte kussens en een parasol tegen de zon.

  De Nederlandse BBQ

  Aan het begin van de zomer worden de barbecues uit de schuur gehaald. Een Nederlandse barbecue verloopt met een hoop gezelligheid en lekker eten. Er is veel vlees aanwezig dat de gasten zelf op de BBQ kunnen bereiden. Daarnaast zijn er ook salades, stokbrood en verschillende sauzen aanwezig om de BBQ compleet te maken. Tijdens een Nederlandse barbecue wordt er heen en weer gelopen door de gasten. Dit maakt dat je al snel iedereen even kort gesproken hebt.

  Gezelligheid in de tuin

  Met de zomerse temperaturen in Nederland proberen we zoveel mogelijk buiten te zijn. Maximaal gebruik te maken van het outdoor living. Als het weer het toelaat zitten we in de avond nog in de tuin maar dan met de vuurkorf aan. De tuin wordt daardoor gezellig en knus. Aan tuinverlichting wordt ook gedacht. Met kaarsen en lampen wordt de tuin op een gezellige manier verlicht.

  Cadeautips voor de tuin nodig? Neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest!

  Holland Design & Gifts Outdoor Living

  [product ids=’’204,233,206,209’’]