Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Wereld Milieudag: Mileubewust leven

  Holland Design & Gifts draagt bij aan Wereld Milieudag met de vouwvazen van ByHendrik

  Morgen, 5 juni, is het weer zo ver: Wereld Milieudag! Op deze dag wordt er stil gestaan bij het milieu door overheden en de bevolking. In Amerika wordt deze dag ook wel World Environment Day genoemd. Alle kleine beetjes helpen daarom geven we je graag wat tips om de wereld milieubewuster te maken.

  Holland Design & Gifts draagt bij aan Wereld Milieudag met de vouwvazen van ByHendrik

  Holland Design & Gifts draagt bij aan Wereld Milieudag met de vouwvazen van ByHendrik

  Luchtvervuiling

  Dit jaar staat de Wereld Milieudag in het teken van luchtvervuiling. Er wordt extra aandacht gevraagd om de lucht vervuiling in de wereld tegen te gaan. Dit gaat alleen lukken als we er met z’n allen een handje aan mee helpen. Hieronder 3 tips om luchtvervuiling tegen te gaan

  1. De auto mag thuisblijven

  Om ervoor te zorgen dat er een stuk minder ongezonde stoffen uitgestoten worden, is het aan te raden om de auto wat vaker bij huis te houden. Neem bijvoorbeeld voor korte ritten de fiets en geniet van de frisse lucht. Voor lange ritten kun je altijd de trein nog nemen.

  1. De haard minder aan

  We snappen heel goed dat het heerlijk is om de haard te hebben in de winter, maar laat deze zomers vooral uit. Bij het stoken van hout komt veel fijnstof vrij, wat weer zorgt voor lucht vervuiling.

  1. Vermijd drukke wegen

  Op drukke wegen wordt meer uitgestoten. Het is dus verstandig om langs een rustigere route te lopen of fietsen. Dit is ook beter voor je gezondheid.

  Milieuvervuiling

  Alle kleine beetjes helpen om het milieu te verbeteren. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift, koop groenten en fruit van Nederlandse afkomst en doe het licht uit als je een ruimte verlaat. Hoe meer mensen zich bewust zijn van het milieu, hoe meer er ook aan het milieu gedaan kan worden. Herinner anderen er dus ook aan. Zo maken we samen de wereld beetje bij beetje beter.

  Milieubewuste Designs

  [product ids=’’2166,2165,323’’]