Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  100 jaar De Stijl in @ Stedelijk Museum!

  De ontzettend koude en de regenachtige dagen maken ons niet bepaald vrolijk. Wat zou het toch lekker zijn om weer even terug te zijn op je vakantiebestemming van afgelopen zomer met veel zon, zee strand en leuke (culturele) activiteiten. Holland Design & Gifts zal je troosten! Deze week lichten wij een mega leuke activiteit uit waar je weer helemaal van opknapt. En ja… in het thema van 100 jaar de Stijl! Bel je maatjes, en plan snel om naar deze tentoonstelling in het Stedelijk Museum te gaan.

  Holland Design & Gifts - De Stijl in het stedelijk museum

  De Stijl in het Stedelijk

  In 1917 begon het allemaal, toen verscheen de eerste aflevering van De Stijl, een maandblad voor de moderne beeldende vakken. In dit tijdschrift kregen kunstenaars en vormgevers de kans om ideeën te delen over een extreme hervorming in de kunst. Nu, in 2017, is het alweer 100 jaar geleden dat De Stijl werd opgericht! Dus tijd voor een groot feest in vele musea, en dat het hele jaar door.

  Hop hop… en geniet volop! @ Stedelijk Museum

  De stijl in het Stedelijk, zo heet de tentoonstelling in het stedelijk museum in Amsterdam ter gelegenheid van de viering van 100 jaar De Stijl. Maar liefst 6 zalen zijn ingericht met inspirerende kunst van kunstenaars uit de jaren van De Stijl, maar ook van hedendaagse kunstenaars, die De Stijl als inspiratiebron gebruiken. Het stedelijk museum is dagelijks geopend, maar (tip!) check voor de zekerheid de openingstijden per dag. Wees snel, de tentoonstelling is te zien tot 27 november! Toch in Amsterdam? Lees onze blog over Dutch Design uitjes in de prachtige hoofdstad.

  Maak de blits in hartje Amsterdam

  Bij een leuk inspirerend uitje horen ook leuke stijlvolle spullen! Vergeet natuurlijk geen paraplu mee te nemen met het wisselvallige weer in Nederland. Maak regen leuk met de kleurrijke Kitsch Kitschen paraplu. Of zie er op en top uit met de Clic oorbellen, deze zijn helemaal nieuw in de webwinkel Holland Design & Gifts. Show je elegante ik! Wat ook een stijlvolle eyecatcher is, is de vilten sjaal. Mega chique om jouw outfit compleet te maken. Zie de unieke loqi tas van Mondriaan. Met deze tas ben jij helemaal in DE stijl van De Stijl.

  [product ids=”1234,1748,1644,1652″]