Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Wil jij mijn Valentijn zijn? #cadeautips

  Holland Design & Gifts - Verras je Valentijn

  Ben jij tot je oren verliefd? Voel jij de kriebels in je buik maar weet diegene het nog niet? Of, ben jij al heel gelukkig met jouw prins op het witte paard of met jouw beeldschone droomvrouw? Alle redenen om over ongeveer drie weken extra aandacht te geven aan de persoon waar jij ontzettend veel van houdt. Bereid je voor want 14 februari is het Valentijnsdag. Heb jij al een Valentijn?

  Holland Design & Gifts - verras je Valentijn

  Open hart bedel van Joy de la Luz. Fotografie: Joy de la Luz ©

  De dag van de liefde, waar komt dat toch vandaan? We gaan even terug in de geschiedenis, naar het jaar 496 na Christus op 14 februari. Die dag heeft de paus benoemd tot een heilige dag. Tot op de dag van vandaag is nog niet bekend over welke heilige Valentijn het feest gaat. Het feest zou kunnen gaan over de priester van Rome of de bisschop van Terni. Zij zijn beide gestorven voor hun geloof. De twee heiligen hebben verder niets te maken met liefde. De link van Sint Valentijn en de liefde is pas jaren later ontstaan, namelijk rond het jaar 1900. Het liefdesfeest wordt pas sinds de jaren 90 in Nederland gevierd. Maar, een extra cadeaumoment is nooit erg om je partner te verwennen en je woonkamer gezelliger en romantischer aan te kleden.

  Versier je Valentijn

  Holland Design & Gifts helpt jou om het perfecte cadeau te vinden voor je geliefde. Versier je Valentijn. Wij weten uit ervaring dat sieraden het altijd goed doen. Bekijk eens de mystieke bedel collectie van Joy de la Luz. Deze Dutch Designer heeft een breed assortiment aan geweldige accessoires. Combineer een bedel met een subtiel zilveren kettinkje of armbandje. Wij weten het zeker, zij zal helemaal stralen. Onze webwinkel heeft veel verschillende soorten, met hartjes, een groot goud hart, een vlinder, een diamant, en nog véél meer! Maar natuurlijk hebben voor heren ook prachtige horloges en manchetknopen!

  [product ids=”671,673,663,669″]

  Pop the bottle!

  Hecht je meer waarde aan een romantisch avondje samen met jouw Valentijn in plaats van een cadeautje? Holland Design & Gifts helpt jou om het avondje onvergetelijk te maken. Koop een heerlijke fles champagne en gebruik de wijnkoeler van Kywie. Deze unieke koeler is perfect voor een knus avondje en zeker in combinatie met de champagne glazen van Droog. Zet de kaarsjes aan, koop lekkere hapjes en geniet van elkaar! Maak jouw woonkamer nog knusser dan normaal met deze hot Dutch Design items!

  [product ids=”1519,1515,1554,1558″]

  Sprankelende lichtjes

  Romantisch licht is onmisbaar op een dag als Valentijnsdag. Holland Design & Gifts heeft een breed assortiment aan unieke waxinelichthouders. Een van onze favoriete collectie is de Vlamp collectie van New Duivendrecht. Met dit unieke design verras je jouw liefde gegarandeerd. De houders zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zie bijvoorbeeld de drie waxinelichtjes naast elkaar, de grote vlamp, de gouden vlamp of de vlamp raw.

  [product ids=”1765,1768,1762,1771″]