Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  In de categorie “Was vroeger alles beter?”; Art Rotterdam!

  Art Rotterdam. Holland Design & Gifts blog. Fotografie door Holland.com

  Zoals Jan Terlouw (85) ruim een jaar geleden bij De Wereld Draait Door aangaf: “Vroeger was alles beter”. Hiermee sprak meneer Terlouw over zijn zorgen over het gebrek aan vertrouwen in de samenleving. “Overal hingen touwtjes uit de brievenbussen”, aldus Terlouw. Nu vragen wij ons af of inderdaad vroeger alles beter was? Zijn we er op de kunst niet op vooruit gegaan? Hebben we onszelf niet enorm verbreed en zijn we niet vrijer in ons doen en laten? Dit is nu ook jouw kans om dit uit te vinden tijdens Art Rotterdam!

  Holland Design & Gifts - Art

  Art Rotterdam. Fotografie door Holland.com

  Van 8 tot 11 februari 2018 krijgt nieuw talent een podium voor de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst. Niet alleen nationale Dutch Design ontwerpers worden aangetrokken, maar ook internationaal gerespecteerde artiesten zullen aanwezig zijn. Tijdens deze dagen krijgen zij de kans om op 70 verschillende locaties in en rondom Rotterdam jou in te wijden of te laten groeien in de kennis van de hedendaagse ontwikkelingen. Maar dan vraag je je vast af: “wat kan ik verwachten?” Nou, het volgende! Ontwerpers, architecten, artiesten, Dutch Designers en een interessante blend van design, tekenwerk, beeld, schilderijen, video art, optredens en last but not least installatie kunst!

  Excuusjes kunnen de deur uit

  Tijdens deze 19e editie zal het centrum van de Art Rotterdam beurs nog altijd worden gevormd door de Main Section. Uiteraard zal er niet alleen aanstormend talent zijn, maar zal hier ook werk vertoond worden van gevestigde kunstenaars. En de overige secties dan? Hier zullen de jonge en gerenommeerde curators de vormgeving bepalen! Ook is er dit jaar een nieuwe sectie toegevoegd; Commonities. Daar waar tentoonstellingsmaker Lorenzo Benedetti verbinding brengt tussen kunstenaars. Aangezien heel Rotterdam op zijn kop staat en er natuurlijk wel voor gezorgd moet worden dat alle kunst fanatici de kans krijgen om zoveel mogelijk werk te bewonderen, is er daar voor jullie de Art Rotterdam pendelbus. Geen smoesjes meer over vermoeide benen of lekke banden! 

  Ga in stijl naar Art Rotterdam

  Wij hebben alle must haves op een rijtje gezet voor jou! Ben jij echt een kunstliefhebber in hart en nieren? Is Mondriaan jouw idool? Dan is deze tas echt iets voor jou! Steel de show met de regenbestendige de schoudertas van LH58.  Houd je toch meer van kleinere accessoires om je outfit compleet te maken? Kijk dan deze funny ketting! Een zilveren ketting (van hoge kwaliteit) met een echt potloodje eraan als hanger! ARTistiek ben je zeker met het kettinkje van Martine Viergever. Of, kijk de oorbellen van dropvisjes, super origineel. Je kent de heerlijke dropjes wel, alleen nu hangen ze in je oren. Zijn de genoemde accessoires iets te apart voor je? Bekijk dan eens de collectie van Clic van Dutch Designer Suzanne. De collectie bevat subtiele, maar hele stijlvolle en elegante sieraden. Neem eens een kijkje!

  [product ids=”1632,1330,1513,1700,965″]