Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Nederlandse drankjes in combinatie met Dutch Design!

  Nederlandse drankjes, blog Holland Design & Gifts. Fotografie: Van Eijk & Van der Lubbe ©

  Bekend om de wereldberoemde bitterballen, het platte landschap, heerlijke kazen en nog veel meer… Dat is natuurlijk ons eigen Nederland! In een vorige blog haalde Holland Design & Gifts al de typisch Hollandse snacks aan. Maar welke Nederlandse drankjes zijn er eigenlijk? Dat kom je te weten in deze blog!

  Nederlandse drankjes, blog Holland Design & Gifts. Fotografie: Van Eijk & Van der Lubbe ©

  Nederlandse drankjes, blog Holland Design & Gifts. Fotografie: Van Eijk & Van der Lubbe ©

  Nederlanders zijn over het algemeen groots fan van koffie en theemomentjes. Maar er vallen veel meer drankjes in de smaak bij de Nederlanders. Van Limburgse koffie tot aan advocaat: elke Nederlander heeft wel een eigen favoriet. Daarnaast zijn er genoeg Nederlandse likeuren en in elke stad is wel weer een andere smaak populair. Een leuke citytrip is dus niet compleet zonder een gezellig, Nederlands drankje! Welk drankje is jouw favoriet?

  Welk drankje je ook graag drinkt, de Hollandsche Waaren beker van ontwerpster Anne-Marie Jetten maakt het ongetwijfeld een lekker drankje!
  En in groter gezelschap zijn deze Pols Potten glazen een goede aanwinst voor het interieur. Als dat geen gezellig avondje wordt…

  Een goed glas wijn mét Dutch Design

  Ken jij een échte wijnliefhebber? Dan is het kristallen wijnglas van Droog een passend én persoonlijk cadeautje voor diegene! Liever iets meer kleur in het servies? Misschien zijn deze wijnglazen van Pols Potten wel dé glazen waar je al zo lang opzoek naar was! Als je er nog niet helemaal uit bent, klik je hier voor een overzicht van alle stijlvolle glazen van Holland Design & Gifts.

  Een borrel met een Nederlandse touch

  Bij mooi servies horen natuurlijk ook borrelhapjes. Een Nederlandse snack ziet er nóg aantrekkelijker uit in deze schaal van Royal Goedewaagen. Maar ook voor een gezond hapje tussendoor, heeft designer Flip Ziedses des Plantes de Aireado schaal ontworpen. Een strakke, sferische vorm waar fruit extra lang vers in blijft! Het verhaal achter deze bijzondere schaal en deze fantastische ontwerper lees je hier.
  Kijk voor nóg meer Dutch Design op onze webshop!
  [product ids=”1800,1698,1553,1423,1247,1308″]