Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Geen inspiratie meer? Haal hier hét Sinterklaascadeau voor haar!

    Holland Design & Gifts helpt je uit de brand en heeft het beste Sinterklaascadeau voor haar!

    Als mannen kennen we het probleem, je moet weer een cadeautje voor je vrouw, vriendin, moeder of boze schoonmoeder kopen, maar je hebt geen flauw benul wat. Ze zeggen wel eens, voor vrouwen is een cadeautje kopen gemakkelijk, er zijn nou eenmaal duizenden parfummetjes, tassen, bodylotions, sjaals, sieraden en ga zo maar door. Maar er is zóveel keuze, hoe weet je nou dat je die parfum in het goede geurtje koopt of dat haar vriendin dat ene sjaaltje niet heeft? Holland Design & Gifts heeft dé oplossing: een mooi Sinterklaascadeau voor haar van goede kwaliteit die zo uniek zijn dat haar vriendinnen het niet ook zullen hebben.

    Holland Design & Gifts helpt je uit de brand en heeft het beste Sinterklaascadeau voor haar!

    Holland Design & Gifts helpt je uit de brand en heeft het beste Sinterklaascadeau voor haar!

    Sinterklaascadeau voor haar

    Lees snel verder voor een greep uit onze collectie voor de beste cadeaus voor haar!

    Bedek die nek

    Dit moet je er niet bij vertellen als je het cadeautje geeft, maar als de gelukkige vrouw die dit cadeautje krijgt wat ouder is, zal ze blij zijn hiermee haar nek te bedekken. Deze sjaal is geïnspireerd op de bekende motieven op Delfts blauw aardewerk. ‘Who is afraid of blue’ zoals de sjaal heet, met prachtige intense kleuren, is extra groot van 200 x 15cm en gemaakt van puur zijde. Een bijzonder Sinterklaascadeau voor haar en Delfts Blauw gaat nooit uit de mode!

    [product ids=”2372″]

    Weg met die grabbelton

    Is jouw vrouw, vriendin of moeder ook altijd haar spullen kwijt in die grote grabbelton tas van haar? Overtuig haar ervan alleen haar telefoon, sleutels en portemonnee mee te nemen, wat wat heb je nou nog meer nodig. Met dit heuptasje wordt ze namelijk ook nog opgemerkt. Het is gemaakt van hoogwaardig wolvilt met een sluiting van lichtbruin plantaardig gelooid koeien leder. Deze duurzame, unieke tas kan ze op drie manieren dragen; lang, of op de schouder met korte riem of als clutch. Geweldig hé? Nu moet je alleen nog kiezen of haar lievelingskleur zwart, rood, taupe of gemêleerd grijs is.

    [product ids=”998″]

    De toverspiegel

    Als mannen weten we dat we dat onze vrouwen nou eenmaal veel bevestiging en waardering nodig hebben. “Lieverd, zijn mijn billen niet te dik in deze jurk?” of “Schat, denk je echt dat ze me aardig vonden?”. We doen het vaak met liefde maar soms is het wel even genoeg. Daarom is deze spiegel het perfecte cadeau voor haar. Elke keer dat ze in de spiegel kijkt wordt ze de hemel in geprezen. Deze teksten laten haar weer helemaal goed voelen zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Ze zijn ook verkrijgbaar in drie verschillende talen.

    [product ids=”803″]

     

    Ben je er nog steeds niet uit? Kijk dan op deze pagina https://shop.holland.com/cadeau-souvenir/cadeau-voor-vriendin/show/all/ voor allemaal geselecteerde cadeaus voor haar!