Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Een Dutch Design cadeautje onder de 25 euro?

  cadeautje

  Bij een design cadeautje denken we al vaak ‘dat is duur!’ Design heeft inderdaad de naam duur te zijn. Dat komt omdat design meestal niet in massaproductie in een laaglonen-land wordt geproduceerd. Toch hoeft design niet persé duur te zijn. Wij van Holland Design & Gifts hebben best een boel bijzonder Dutch Design cadeautjes voor je gevonden, die je voor minder dan € 25 bij ons bestelt. Ben jij op zoek naar een echt bijzonder cadeautje? Een cadeautje dat niet iedereen geeft? En waar de ontvanger lang mooie herinneringen aan heeft? Hier is een kleine greep uit onze shop.

  cadeautje

  Een cadeautje onder de 25 euro

  Met Sinterklaas krijgen we allemaal cadeautjes. Jong en oud. Het is een echt familiefeest in Nederland. Maar waar vind je nog een cadeautje onder de 25 euro dat ook nog eens bijzonder is, praktisch is, mooi is en van kwaliteit? Wij van Holland Design & Gifts hebben voor jouw gezocht en laten hier een aantal voorbeelden zien.  We hopen je te inspireren!

  Voor de lichtvoetigen

  Een lichtvoetig persoon is iemand niet luchtig doet, niet al te zwaar op de hand is, niet al te serieus is, grapjes maakt en meestal ook nog snel is. Heb jij zo iemand in je familie? Of gewoon iemand, die dol is op gekleurde sokken? Deze sokken met Van Gogh motief (zowel verkrijgbaar in het design Zonnebloemen als Amandelbloesem) zijn dan vast een schot in de roos!

  [product ids=”2190,2191″]

  Voor ochtendkriekers

  Is jouw vrouw, man, vrienden of vriend een echt ochtendmens? Eentje die bij het krieken van de dag als lacht? Breng hem op het idee om eens een gezellig ontbijtje te verzorgen met deze eierwekker (verkrijgbaar in diverse designs) of met deze placemats (verkrijgbaar in het design Delfts blauwe bloemen of Grachtenpanden). Een bijdehand cadeautje.

  [product ids=”2269,1939,1654,1432″]

  De pedaal prinsessen

  Met de bakfiets door het drukke verkeer manoeuvreren. Op een bak vol met kinderen, die op tijd op school of bij het kinderdagverblijf moeten worden afgeleverd. Een typisch staaltje Nederlandse verkeerskunst. En we hebben altijd haast. Voor al deze haastige pedaal prinsessen hebben we een prachtig gedecoreerde fietsbel. Ze zijn extra groot, waardoor ze heel goed opvallen en een opvallend geluid maken. Deze fietsbel is een heel handig cadeautje voor de verkeerskunstenares en de fietsspeurhond.

  [product ids=”1380″]

  De kaartkeepers

  In iedere familie komt wel een balsporter voor. Eentje die keept of die de scheidsrechter speelt. Maar ook eentje die fotografeert of van kiekjes houdt. Of van allebei. Voor al deze liefhebbers van kiekjes en kaarten hebben wij een bijzonder cadeautje: de baseball kaartenstandaard annex fotohouder. Echt iets voor deze uitblinkers. Een aluminium kegeltje met een zilverkleurig metalen balletje houdt de kaart of foto op z’n plaats. Mooi op de schoorsteenmantel of op het bureau.

  [product ids=”277,1603″]

  Hebben we je nog niet genoeg inspiratie gegeven? Wat dacht je dan van deze cadeautjes voor helderzienden, letterkunstigen, knoeipoetsers of altijdbloeiers. En nog veel meer leuks vind je op deze pagina. Zoals sieraden, vazen, bekers, brillenkokers, kopjes, placemats, theedoeken en allemaal onder € 25.

  [product ids=”307,2147,1947,342″]