Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Nederlands kerstcadeau voor expats

  Sinterklaas is nog niet in het land of de winkels hangen alweer vol met kerstversiering en staat bij sommigen de kerstmuziek al op luid. Waarom is het toch dat we daar altijd zo vroeg al mee beginnen? Holland Design & Gifts weet precies het antwoord; omdat de voorpret misschien wel het leukste gedeelte is van dit feest. Wetende dat jij een cadeau voor iemand hebt en diegene daar hopelijk enorm blij mee gaat maken hoort natuurlijk bij de kerstgedachte. En wat nog het allerleukste zou zijn is een kerstcadeau geven aan iemand die niet in Nederland is tijdens de feestdagen. Heb je familie of vrienden in het buitenland? Dan verdienen zij nog meer een mooi Nederlands kerstcadeau.

  Holland Design & Gifts geeft je tips voor een typisch Nederlands kerstcadeau voor expats!

  Holland Design & Gifts geeft je tips voor een typisch Nederlands kerstcadeau voor expats!

  Kerstcadeau

  Holland Design & Gifts begrijpt als geen ander dat een typisch Nederlands kerstcadeau iets is waar je familie of vrienden in het buitenland naar smachten. En dan is het nog mooier als het een verrassing is. Hieronder heeft Holland Design & Gifts een selectie gemaakt voor de beste Nederlandse Design cadeaus voor expats.

  Deze Delfts Blauwe Kerstdruppel is een perfect geschenk voor een expat. Deze typisch Nederlandse kerstbal is lekker compact waardoor die mee kan in de koffer mits je hem goed inpakt anders breekt het porselein. De decoratie is een schaatsend paar wat natuurlijk een echt Nederlandse herinnering is voor de expat. Boven het glanzend geglazuurd porselein zit een blauw ophanglint. Er zijn ook andere vormen kerstballen in het Delfts blauw, zodat je familie of vriend in het buitenland een stukje Nederland meeneemt in zijn of haar kerstboom.

  [product ids=”1478″]

  Een echt kerstcadeau om mensen bij elkaar te brengen is de Partyclette To Go. Tijdens de feestdagen kunnen mensen overal genieten van raclette; thuis, of voor de buitenlanders met meer zomerse kersttaferelen in het park, op het strand of op de camping. Met de Partyclette breng je door kaas mensen samen, dus is het wel duidelijk dat je uit Nederland komt! Het enige wat ze moeten improviseren is waar ze de kaas vandaan halen.

  [product ids=”1567″]

  Bij een mooi feest hoort een wijntje, en wat is er nou fijner voor je familie of vrienden in het buitenland om de Nederlandse kou om je wijnfles te doen. De Delfts Blauw Wijnkoeler is gemaakt van neopreen, zacht en sterk kunstrubber. Eigentijds met historie en typisch Nederlands. Want ook al is het snikheet op de plek waar je familie of vrienden zitten, een mooie fles wijn hoort stijlvol gekoeld te worden.

  [product ids=”1399″]

  Met welk kerstcadeau ga jij je expats in het buitenland verblijden? Je kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website voor meer unieke Nederlandse cadeaus.