Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De feestdagen 2017 in met sprankelende Dutch Designs

  Holland Design & Gifts - cadeautip voor de feestdagen 2017

  Dutch Designers, ieder zijn ze op zichzelf uniek. De een gebruikt bijzondere kleuren, de ander gebruikt aparte vormen en de andere Dutch Designer houdt van lekker gek. Iedereen heeft zijn eigen stijl, zoals ook alle Dutch Designers van de webwinkel Holland Design & Gifts! Deze week lichten wij drie inspirerende en mega gave Dutch Designers uit met hun humoristische, artistieke maar geweldige ontwerpen. Een idee om inspiratie op te doen voor de feestdagen 2017; kerst, sinterklaas, oud en nieuw?

  Holland Design & Gifts

  Badkamer hotelkamer ontworpen door Richard Hutten @ Teaching Hotel Chateau Bethlehem

  Benieuwd over welke top Dutch Designers deze blog gaat? Studio job, Richard Hutten en Piet Hein Eek, zeker een van de favo Designers van Holland Design & Gifts. Stuk voor stuk zijn zij uniek maar hebben ook zeker wat overeenkomsten. Een gedeelde passie voor Dutch Design, succesvol en… ze hebben alle drie een hotelkamer ontworpen voor het Teaching Hotel Chateau Bethlehem op de Hotel Management School Maastricht. Dit hotel wordt gerund door studenten van de Hotelschool, hoe cool is dat! Neem een kijkje op de website van het verblijf en laat je verrassen door de unieke plek en de kamer designs om te overnachten. Misschien een leuke cadeautip voor de feestdagen 2017?

  Perfecte accessoire voor in jouw keuken!

  Allereerst stellen wij je Studio Job voor. Dit designlabel is ontstaan in 2000 en wordt gerund door Job Smeets en Nynke Tynagel. Meteen na hun studie op de Dutch Design Academie in Eindhoven zijn zij met Studio Job gestart. Holland Design & Gifts is gefascineerd door hun Design stijl en heeft ook producten van het power koppel op de webwinkel. Maak bijvoorbeeld de afwas leuk met de mooie theedoeken van het Rijksmuseum speciaal ontworpen door Studio Job! Een beeldschone accessoire in jouw keuken! Een leuke cadeautip voor de feestdagen 2017.

  Domoor!

  Domoor! Niet schrikken, wij vinden jou geen domoor maar zo heet het succesvolle design van Dutch Designer Richard hutten. Richard Hutten heeft deze unieke beker ontworpen voor het Oerhollandse label Gispen. Het is een humoristische beker met twee mega grote oren. Dat maakt het bijna onmogelijk de beker te laten vallen. Een fantastisch cadeau voor jouw peuter, jongere neefje of nichtje of jouw kleinkind.

  Stijlvol de feestdagen 2017 in met de design van Piet Hein Eek!

  Piet Hein Eek, wat een legende. Een van de meest succesvolle Dutch Designers. Hij is bekend geworden met een kast van sloophout maar deze veelzijdige ontwerper gaat steeds verder. Inmiddels is zijn werkgebied uitgebreid tot architectuur en het herbestemmen van gebouwen, fabriceert hij meubilair, verlichting en accessoires. Zo heeft Piet Hein een stijlvoll horloge ontworpen, een ware must-have voor iedere man! Of een top design waterkan, waarmee je de blits kan maken wanneer vrienden en vriendinnen bij jou komen eten tijdens de kerstdagen!

  PS: Piet Hein Eek is dit jaar weer een onderscheidingen rijker: Op 3 juli 2017 kwam het bericht al naar buiten, dat Piet Hein Eek de eerste Designprijs van Cultuurfonds Noord-Brabant in de wacht had gesleept. Eek ontving zijn prijs op 26 oktober jl. tijdens afgelopen Dutch Design Week.

  [product ids=”1105,342,1671,1499″]