Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Sinterklaasjournaal is live @ Dokkum

  Holland Design & Gifts - de intocht te bewonderen op het Sinterklaasjournaal

   Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Yes, dit weekend is het eindelijk zo ver. Helemaal vanuit Spanje komt de goedheiligman met zijn Pieten aan in Dokkum met hun mega grote stoomboot. De boot is volgeladen met pepernoten, taaitaai, chocoladeletters en vele cadeautjes voor alle brave kindjes! Live wordt alles uitgezonden via het Sinterklaasjournaal! Zeker kijken dus met jouw kinderen!

  Holland Design & Gifts - intocht te bewonderen op het sinterklaasjournaal

  Op de stoomboot van Sinterklaas @ de intocht 2016

  Koop pepernoten, kikkers en muisjes of marsepein in. Maak heerlijke chocolademelk voor jezelf, man en (brave!!) kindjes, neefjes of nichtjes en ga vervolgens klaar zitten op jullie comfortabele bank voor het jaarlijkse spektakel: de Sinterklaas intocht! Op het Sinterklaasjournaal met de geweldige presentatrice Dieuwertje Blok is het spektakel te bewonderen. Zijn de kinderen braaf? Of bestaat er een kans, dat ze meegaan in de zak van Sinterklaas? Deze blog is voor alle brave kindjes, vol inspiratie voor mega gave cadeaus!

  Usuals Happy Car voor Happy kinderen!

  De Usuals Happy Car is een uniek speelgoedautootje en is een 100% natuurproduct. Deze auto is gemaakt van echt snoeihout met bast! De combinatie van het geweldige speelgoed en de rijke fantasie van jouw kind zijn factoren voor ontzettend veel speelplezier. (Wees gerust, volwassenen, die dit lezen en het eigenlijk ook wel leuk vinden; het is ook een prachtig design accessoire voor in jouw woonkamer! ;))

  Surprise, surprise in je surprise!

  Is jouw kind heel sportief en kan hij of zij er maar niet genoeg van krijgen om te spelen met een bal? Dan is dit speelgoed perfect voor Sinterklaas. Wees niet bang dat jouw dure Dutch Design in jouw prachtige woonkamer eraan gaat, want het balletje is van plastic! Tip: dit cadeau is makkelijk te verwerken in een surprise, want je zet deze bal met platte schijfjes in elkaar, dus laat je creatieve brein zijn werk doen! Wacht niet en scoor de Foooty!

  Zie jouw cadeau aankomen via het Sinterklaasjournaal!

  Let goed op, misschien spot jij jouw cadeautje wel op de stoomboot van Sinterklaas op het Sinterklaasjournaal! Zoals bijvoorbeeld de mega leuke wanddecoratie van ‘Nijntje gaat naar school’. Dit detail op een kinderkamer is niet te missen en maakt de slaapkamer helemaal af! No worries… je hoeft geen spijkers te gebruiken om hem aan de wand te hangen. De wanddecoratie van plastic platen,  is ontworpen door IXXI, zij hebben meer designs voor jonge kinderen!

   [product ids=”212,608,1697,439″]