Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Verjaardagen, elk jaar komen ze terug!

  Verjaardagen: Bottle Boat Floris Hovers

  Verjaardagen, elk jaar komen ze terug. Soms gaat het maar om de kleine dingen in het leven en dat geldt hetzelfde voor als iemand jarig is. Een leuk bijpassend cadeau te geven. Wij Holland Design en Gift hebben een ruim assortiment voor ieder zijn budget en smaak.

  Bottle Boat Floris Hovers

  Speelgoed boot Bottle Boat Designer: Floris Hovers

  Voor de kleintjes hebben wij ook een leuk assortiment voor op een verjaardag. Wat zowel uit Nederlandse bodem komt maar ook een leuke interactie geeft.

  Neem deze Bottle Boat, speelgoedboot van Floris Hovers. De Goods Bottle Boat flessenboot is letterlijk een knutselpakket en niet te koop in de gewone speelgoedwinkel. Het pakket bestaat uit een zeil (in rood, wit, blauw of oranje), een houten mast met voet, een houten kiel en een postelastiek. Voor de shampoofles moet je zelf zorgen. Een leuke klus om samen met de jarige te maken. Hij is voor jong en oud,in de vijver achter het huis, in bad of op vakantie!

  Cre8 heeft een typische Amsterdamse Grachtenpuzzel in zijn collectie. Een leuke interactie voor kinderen. De puzzel bestaat uit 11 karakteristieke grachtenhuisjes uitgevoerd in verschillende mooie kleuren plexiglas. Deze zijn op de millimeter uitgesneden met een lasersnijder waardoor ze perfect passen in een eveneens laser gesneden frame van berken multiplex. Cre8 heeft meerdere 3d objecten in zijn collectie dat kinderen kan prikkelen.

  Wil je een functioneel cadeau geven wat ten alle tijden meegenomen kan worden. Neem dan de de Foooty schijfjes met het bijgeleverde elastiek tot een pakketje dat gemakkelijk in je broekzak of rugtas past. Zo heb je altijd een bal bij de hand om met je vrienden Foooty te spelen. Deze Foooty. De Foooty bestaat uit schijfjes die je in elkaar schuift en zo een bal vormt.

  Kijk voor meer inspireerde functionele verjaardagscadeaus op onze website en kunnen wij je ergens mee helpen, schroom niet wij denken graag met je mee.

  [product ids=”809,1811,1501″]