Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Dag van de Vriendschap is vandaag!

    Wil jij ook je vrienden in het zonnetje zetten omdat ze er altijd voor je zijn? Dan is vandaag de perfecte dag. Het is namelijk de Dag van de Vriendschap vandaag. Een kaartje is natuurlijk altijd al leuk, maar mocht je nou echt iemand willen verassen met een uniek en bijzonder cadeau dan hebben wij een aantal opties voor je. Holland Design & Gifts geeft hieronder een lijstje met de leukste vriendschap cadeaus uit onze webshop.

    Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Dag van de Vriendschap

    Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Dag van de Vriendschap

    Voor jou beste vriendin

    Een vriendin kun je verassen voor de Dag van de Vriendschap met een Amsterdam armband. Deze armband is gemaakt van zwart staal en heeft de drie Amsterdamse kruisen uitgesneden in het midden. Met de aankoop van deze armband ben je niet alleen lief voor je vriendin, maar steun je ook nog eens het Emma Kinderziekhuis.

    Met de Grachten ketting van Cre8 geef je niet alleen een prachtig cadeau maar ook nog eens een verhaal. De lasergesneden design hanger heeft de prachtige contouren van de Amsterdamse grachtengordel in een grafisch lijnenspel gevat. De ketting is in meerder kleuren en maten verkrijgbaar.

    De gevleugelde liefde sjaal van By Hendrik’ maakt elke outfit af. De sjaal is 100% van zijde en de print is geïnspireerd op de rijk geïllustreerde natuurboeken van de Brabant-collectie vertaald naar een eigentijds design.

    Oorbellen van het merk Clic by Suzanne zijn altijd een goed idee om cadeau te geven. De oorbellen hebben een modern design en zijn gemaakt van aluminium wat maakt dat ze heel licht dragen.

    Mocht je toch liever een bloemetje geven aan een vriendin geef daar dan een vouwvaas bij. Deze kunnen hergebruikt worden en fleuren samen met de bloemen het hele huis op!

    [product ids=’’,2172,1599,2177,1404’’]

    Voor jou beste vriend

    Een leuk cadeau voor de Dag van de Vriendschap voor een vriend zijn de manchetknopen ‘Canals of Amsterdam’ van Studio Admiraal. Deze manchetknopen staan goed bij elke business outfit en maakt het helemaal Nederlands. De manchetknopen geven de grachtengordel van Amsterdam weer.

    Heb jij ook een vriend die gek is op een glaasje wijn? Speciaal voor die vriend verkopen wij het wijnrek van Goods. Dit wijnrek heeft een uniek design en is gemakkelijk uit te breiden wanneer de wijncollectie groeit.

    Deze USB-stick heeft een prachtig natuurlijk design. Het hout is met zorg uitgezocht en met de hand tot USB-stick gemaakt. De USB-stick is verkrijgbaar in zowel 8 als 16 GB.

    Dit hippe hoesje voor je telefoon is een echt designers item. Het hoesje is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hiermee kun je dus exact selecteren op de wensen van de vriend wie je het cadeau gaat doen.

    [product ids=”701,808,441,913″]

    Dag van de Vriendschap inspiratie bij Holland Design & Gifts

    Voor meer inspirerende cadeau ideeën neem een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest!