Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Zomer in je bol – (BBQ) cadeau tips voor Vaderdag!

    Dutch Design vaderdag BBQ cadeau tips

    Vaderdag staat om de hoek. Met het lekkere weer op komst hebben wij de ideale combinatie gevonden: BBQ cadeaus voor de stoere vader. Holland Design & Gifts heeft een breed scala aan Dutch Design barbecue cadeaus, typisch voor mannen. Bekijk snel onze Vaderdag cadeau selectie!

    Na een week met veel regen, staat het zonnetje dit weekend gelukkig weer op de stoep. Dat betekent maar één ding… de barbecue kan weer aan! Hopelijk houdt het lekkere weer de komende week aan, zodat je op 18 juni je vader of papa goed ‘in het zonnetje’ kunt zetten! Daarom heeft Holland Design & Gifts zowel barbecue tips als Vaderdag cadeaus voor je op een rijtje gezet. Gegarandeerd dat jij kan slagen met een van onze Dutch Design barbecue cadeaus!

    Vaderdag is perfect met Dutch Design BBQ cadeaus en tips!

    18 juni is de dag om je vader in de watten leggen. Voor ons Nederlanders nog een weekje wachten, maar de Belgen zijn deze zondag, 11 juni, al een de beurt om alle vaders eens goed te verwennen. Heb je al nagedacht wat voor cadeau het beste zou passen bij jouw vader? Voor elk type vader heeft Holland Design & Gifts een passend cadeau.

    De sticky lamp van Droog is de perfecte balans voor vaders, die houden van stoer design, maar toch ook van sfeer. Is je vader echter een oer-Hollandse kaas eter, dan is deze Boska Kaas barbaclette zeker wat voor hem! Of houdt je vader ervan om goed en verzorgd voor de dag te komen? Neem dan een kijkje bij onze Dutch Design manchetknopen collectie, zoals deze gave Mondriaan manchetknopen.

    Voor onze vorige blog over Vaderdag cadeautips, klik hier.

    [product ids=”423,861,1648,204″]

    Vaders met de zomer in hun bol, denken meteen aan BBQ!

    Voor de stoere barbecuer heeft Holland Design & Gifts verschillende leuke design tools, die outdoor cooking nog nét wat leuker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de puzzel kaasplank van Oooms om hapjes op te serveren of aan het prachtige Marcel Wanders dienblad van Alessi om zomerse drankjes mee op te dienen.

    Hier zijn dé BBQ trends van 2017:

    1. Het nieuwe grillen Roken is een van de meest authentieke wijzen voor het bereiden van heerlijke gerechten en zeker ook mogelijk op de barbecue!
    2. Vlees noch Vis De trend is je waarschijnlijk niet ontgaan, het vervangen van vlees en vis. Wanneer men vroeger aan barbecueën dacht, dacht men vooral aan spareribs en hamburgers. Maar die tijden zijn veranderd. Rijg de meest smaakvolle groenten aan een spies of bereid zelfs quesedilla’s op de BBQ!
    3. Haute Sausage Bij slagers en supermarkten liggen ze al enkele tijd in de winkel, de culinaire barbecueworst. Truffelworst, eendenworst, je kan het zo gek nog niet bedenken.

    Last but not least, dé smul-tip van Holland Design & Gifts: grill je marshmallows of je brooddeeg net als een cowboy boven de stoere Prairie vuurkorf. Om je vingers bij af te likken.. Geniet van het weekend!

     

    https://shop.holland.com/oooms-puzzel-kaasplank/

    https://shop.holland.com/delfts-blauw-wijnkoeler-tas-van-royal-delft/

    https://shop.holland.com/kampvuur-prairie-vuurkorf/

    https://shop.holland.com/iced-karaf-van-royal-vkb/

    https://shop.holland.com/marcel-wanders-dienblad-van-alessi/