Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Oerhollands Design als relatiegeschenk; dat wil iedereen vindt Blogster Kiki

  Dutch Design relatiegeschenk

  Relatiegeschenk van Nederlands Design in de review! Met enige regelmaat ontvangen wij prachtige verhalen over onze producten. Meestal zijn het bloggers, die goed overweg kunnen met de camera en die het leuk vinden om te schrijven op hun eigen blog. Omdat die verhalen juist zo leuk zijn, hebben we besloten om ze ook op ons blog terug te laten komen. Wil jij bijvoorbeeld weten wat Kiki Hasselton vindt van de Wall of Flame kandelaars van Neerlands topdesigner Frederik Roijé vindt?
  Relatiegeschenk van Oerhollands Design zoals de Wall of flame kandelaars van Frederik Roijé koop je bij Holland Design & Gifts kopie-min

  Oer-Hollands design is booming volgens blogger Kiki van Kikiskloset

  “Wat hebben wij toch een mooi landje! Fantastisch landschap, mooie architectuur, te gekke kunst en dan heb ik het nog niet over de ontwerpers die ons koude kikkerlandje voortbrengt. Oer Hollands Design is booming, vooral als bijvoorbeeld een relatiegeschenk. Want wie zit er nu nog te wachten op een fles wijn (ook lekker hoor, maar oh zo cliché!) of een boekenbon?! Be creatief en ik help je een handje met tips!!” Wil je weten waarom Kiki zo enthousiast is over Dutch Design? Neem dan even een kijkje op het blog van Kiki. Dat is echt de moeite waard.

  Kiki koos de Wall of Flame kandelaar om te reviewen

  De Wall of Flame wand kandelaar van Frederik Roijé is een van die tijdloze moderne Dutch Design accessoires, die je inmiddels bijna een klassieker kunt noemen. Een eenvoudig strak armatuur dat onzichtbaar aan een muur of wand bevestigd kan worden. Een enkel exemplaar boven je nachtkastje maakt de slaapkamer ouderwets romantisch, maar wel met moderne allure. De Wall of flame kandelaar doet het in z’n eentje in het zwart of het mat wit heel goed, maar een set van 2 of meer maakt helemaal indruk. In een handomdraai creëer je een ware ‘Wall of flame’ aan de muur. Een bijzonder mooi geschenk, dat het ook leuk doet als relatiegeschenk als je bijvoorbeeld in de buizenindustrie werkt, bij een loodgietersbedrijf of in de kachel of verwarmingsbranche werkt.

  Een bijzonder relatiegeschenk dat past bij jouw boodschap

  Bij iedere tak van sport en bij ieder geschenk zijn grappige aanknopingspunten te bedenken. Soms is dat best lastig, maar wij vinden dat vooral erg leuk om te doen. Als je wilt sparren, mail dan naar info@hollanddesignandgifts en daag ons uit met een briefing van de doelgroep, het aantal geschenken, de prijsindicatie (excl. btw) en waar het naartoe moet (1 adres in NL of meer adressen elders, want wij kunnen het ook voor je verzenden natuurlijk!).

  Een greep uit onze relatiegeschenken

  [product ids=”118,431,247,1662″]