Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De beste relatiegeschenken voor jouw zakenrelaties

  Whisky snippers | Het persoonlijke cadeau voor jouw relaties

  Een relatiegeschenk is een waardevol middel om de band met je relaties te versterken. Zo kan je laten zien dat je tevreden bent met wat jullie tot nu toe al hebben bereikt en wil werken aan de toekomst. Zo is het ook mogelijk om die ene klant of prospect het laatste zetje te geven of die collega die al 10 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt in het zonnetje te zetten. Maar eerlijk is eerlijk het bedenken van een geschikt cadeau is zo makkelijk nog niet. Daarom hebben wij de beste relatiegeschenken voor jou op een rijtje gezet.

  Cadeau voor jouw relaties
  Whiskysnippers | Jouw persoonlijke cadeau voor al je relaties

  Wat zijn de huidige trends?

  Om jouw relaties te verassen is het handig om een cadeau te geven aan de hand van de volgende trends.

  1. Personaliseren

  Je klanten persoonlijk benaderen is nog steeds de manier die leiden tot meer quality leads. Zorg dat het cadeau een verlengstuk is van jouw bedrijf of juist van jouw relatie. Door de persoonlijke boodschap wordt het een cadeau die je blijft herinneren.

  2. Duurzaamheid

  Niemand kan er om heen tegenwoordig dat alles duurzamer en groener wordt in de wereld. Vooral als jouw zakelijke relatie duurzaamheid als een van hun waarde bestempeld is dit belangrijk om mee te nemen. Daarnaast laat je je zien dat je begaan bent met het milieu en het welzijn van jouw klant.

  3. Transparantie

  Anno 2020 is het mogelijk om alles op te zoeken via het internet waardoor de consument kritischer is geworden. Hoe wordt het product gemaakt en waar komt het vandaag zijn veelal de vragen die worden gesteld. Een product van een lokale designer in plaats van een grote corporate is dan ook een logische keuze.

  De perfecte cadeaus voor jouw relaties

  Bruikbare en technologische cadeaus zijn helemaal in. Iedereen is altijd online en gebruikt daarvoor ook zijn telefoon. Een powerbank is dan ook een handig cadeau en tegenwoordig ook te bedrukken met je eigen logo. Tegenwoordig heeft ook bijna iedereen een tablet of een IPad en tablet accessoires zoals tablethoezen, tablethouders of touchscreenpennen doen het ook altijd goed. Een mooie bluetooth speaker voor kantoor of voor persoonlijk gebruik wordt ook zeker gebruikt.

  Daarnaast komen kantoorartikelen weer terug. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame gepersonaliseerde pen. Of een USB-stick die je altijd kwijt bent als je er een nodig hebt. Een opvouwbare paraplu is ook ideaal voor het land waar we in wonen. Er moet natuurlijk ook gegeten worden op kantoor en kopjes of schotels heb je daar natuurlijk voor nodig.

  Als je meer de persoonlijke kant op wil gaan zijn barbecue artikelen of sportartikelen ook heel interessant. Dat deals nog op de green worden afgesloten is veel te zien op films maar golfartikelen zijn nog steeds erg populair onder de zakenman. Of waarom geen voetbalartikelen van de club van de stad.

  Hopelijk heb je zo genoeg ideeën en inspiratie op kunnen doen om jouw relaties in het zonnetje te zetten. Voor meer inspiratie kijk dan op onze webshop van Holland Design & Gifts. Met een cadeau van HDG volg jij in ieder geval de huidige trends!