Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Moederdag cadeautrends voor 12 mei

    Holland Design & Gifts Moederdag cadeautrends

    Elke jaar wordt er op de tweede zondag in mei Moederdag gevierd. Dit jaar valt dit op 12 mei. Tijdens Moederdag is het de bedoeling dat moeders optimaal kunnen genieten van hun dag en extra worden verwend door hun kinderen en man. Om alle kinderen en vaders een handje te helpen bij het kiezen van een cadeau zetten wij de leukste Moederdag cadeautrends op een rijtje.

    Holland Design & Gifts wenst alle moeders een fijne Moederdag!

    Holland Design & Gifts wenst alle moeders een fijne Moederdag!

    Verras je moeder op Moederdag!

    Moederdag cadeautrends zijn natuurlijk al jaren bloemen, parfum, bedels en badschuim. Toch komen er steeds meer leuk nieuwe trends bij, waaraan gedacht kan worden voor Moedersdag. Zo wordt er steeds vaker bij de bloemen een vaas gegeven of het cadeau wordt praktischer zoals een fietsbel, brillenkoker, sjaal, notitieblok of tas.

    Moederdag cadeautrends zijn er natuurlijk ook bij het inpakken en het bezorgen. Cadeaus extra mooi inpakken en cadeaus bestellen, die makkelijk te versturen zijn. Er wordt extra veel tijd besteed aan het inpakken van cadeaus bijvoorbeeld in een prachtig glimmend cadeaupapier met bijpassend lint of een tasje, waar meer kleine cadeaus in zitten. De verpakking van het cadeau is zo een cadeau op zich. Ook het online bestellen van cadeaus gebeurd meer. Mensen kijken vaker naar hoe makkelijk het cadeau te versturen is en waar het vandaan moet komen.

    Moederdag cadeautrends

    Bijvoorbeeld een prachtige vouwvaas gedecoreerd met een print van tulpen geschilderd door de 17e eeuwse kunstschilder Jacob Marrell. Deze vouwvaas is makkelijk te versturen en een uniek cadeau om te geven tijdens moederdag. Altijd handig om te hebben en een heel uniek cadeau. Geef je de vouwvaas zelf bij een boeket, dan ziet een bos bloemen er nog fleuriger uit!

    Speciaal voor moeders, die van mooie tassen houden is de Zeegezicht tas van Van Gogh een mooi cadeau. Deze tas ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens praktisch. De tas is gemaakt van stevig canvas, voorzien van een waterdichte coating. Aan de binnenkant is de tas gevoerd en heeft een ritsvak en twee open vakjes.

    Voor alle moeders met een bril, leesbril of zonnebril is dit het ideale cadeau. De brillenkoker met de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn erop bedruk is voor een kunst liefhebbende moeder een must have. Maar we hebben ook een sierlijke Delfts blauwe brillenkoker.

    Een zijde sjaal zou in de kast van geen enkele moeder mogen ontbreken. Zo mooi als de Jheronimus Bosch sjaal van By Hendrik vind je hem niet snel weer. Deze sjaal is 150 cm lang en ideaal om zowel nonchalant als chique te dragen.

    Voor nog meer inspiratie voor Moederdag cadeautrends neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest.

    [product ids=’’,2165,1379,2148,1439’’]