Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Secretaresse-dag Top 5 leukste cadeaus

  Secretaresse-dag is een jaarlijks terugkerend event, dat over de hele wereld inmiddels aan populariteit wint. In Nederland vieren we Secretaresse-dag op de derde dinsdag van de maand april. Wat dit jaar op 18 april 2019 valt. In Amerika vieren ze National Administrative Professionals Day op 24 april 2019.

  Holland Design & Gifts wenst alle ondersteunende kanjers een fijne Secretaresse-dag!

  Holland Design & Gifts wenst alle ondersteunende kanjers een fijne Secretaresse-dag!

  Waar komt Secretaresse-dag vandaan?

  Oorspronkelijk komt Secretaresse-dag uit Amerika. Het is naar Nederland gehaald door verschillende partijen om het secretaresse vak meer op de kaart te zetten. Ook wilde de partijen bereiken, dat er stil gestaan werd bij de toegevoegde waarde van een secretaresse voor organisaties.

  De leukste verassing voor jouw secretaresse

  Op Secretaresse-dag worden secretaresses of ander ondersteunend personeel vaak verrast met een bos bloemen, chocolade of ander cadeau. Holland Design & Gifts heeft een mooie selectie alternatieve cadeaus voor Secretaresse-dag. Zo verras je jouw secretaresse met een origineel cadeau waar hij of zij nog lang plezier van heeft.

  1. Vouwvaas

  Een bos bloemen cadeau doen aan je secretaresse is natuurlijk al leuk, maar om het extra leuk te maken zou je er een vouwvaas bij kunnen geven. Zo kunnen de bloemen direct in het water gezet worden. De vouwvazen ontworpen door By Hendrik zijn een echt kunstwerk om naar te kijken! Daarnaast passen ze door de brievenbus en kun je ze in 5 stappen gemakkelijk in elkaar zetten.

  2. Sjaal

  Een mooie sjaal is een must have. Bij Holland Design & Gifts bieden we verschillende sjaals aan die allemaal aan Nederland doen denken. Van een prachtige sjaal met een plattegrond van een Nederlandse stad erop afgedrukt tot een sjaal met een schilderij van Van Gogh erop afgedrukt.

  3. Flat Flowers

  De prachtige Flat Flower raamstickers zijn een unieke manier om bloemen te geven. De voordelen van een Flat Flower raamsticker is dat je de bloemen nooit meer kan vergeten water te geven en het ziet er altijd fleurig uit! Bovendien is zo’n boeket ook geschikt voor mensen, die allergisch zijn voor bloemen.

  4. Koffie Mok

  Hoe leuk is deze mok van Blond Amsterdam? Deze Delfts Blond Beker XL is prachtig aan de buitenkant en aan de binnenkant. Aan de binnenkant is een herkenbare blauwe bloem geschilderd. Door de grootte van de mok kan jouw secretaresse extra lang genieten van een warme koffie of thee. En je helpt het milieu direct een handje als je een afwasbare mok gebruikt voor je koffie of thee in plaats van een plastic bekertje.

  5. Notitieboekje

  Een luxe notitieboekje is natuurlijk nooit weg. Deze prachtige uitvoering van Amandelbloesem- Van Gogh zal zeker goed ontvangen worden. Het notitieboekje heeft gelinieerde bladzijden en heeft een A5-formaat. Handig in een handtas en door het opvallende dessin direct vindbaar.

  Nog meer leuke cadeautips van Holland Design & Gifts voor jouw secretaresse vind je op Pinterest!

  [product ids=’’1355,1908,937,2130’’]