Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dikke kus voor je vader én een mooi Vaderdagcadeau!

  Functionals Crossdocks Vaderdag cadeau cadeautips cadeau voor hem vader papa

  Weet jij al wat je aan je vader cadeau doet met Vaderdag? Of ben je nog op zoek naar een cadeau? Waarschijnlijk kun je onze Vaderdag cadeautips dan goed gebruiken. Lees snel verder! Speciaal voor alle kinderen (of moeders) presenteren wij een aantal van onze Vaderdag cadeautips! Deze zijn speciaal voor alle vaders, die van gadgets en van outdoor living zijn.


  Vaderdag cadeautips 725x484

  Vaderdag cadeautips voor de technische vader

  Veel vaders houden wel van een technisch gadget. Speciaal voor hen hebben wij het volgende lijstje samengesteld met onze Vaderdag cadeautips. Werkt je vader veel, en denk jij dat hij best een mooie laptop tas kan gebruiken? Dan is dit jouw kans om hem die cadeau te doen. Onze persoonlijke favoriet is deze stevige, leren Big Business laptoptas van Keecie. Benieuwd naar het verhaal achter Keecie, lees dan hier ons interview met Keecie.

  Is jouw vader ‘s avonds ook niet weg te slaan achter de tablet? Misschien wil hij zijn iPad wel wegleggen in deze prachtige Woodcase iPad hoes. Mocht dat niet lukken, dan kun je hem misschien maar het beste helpen met een gadget. Eén van onze Vaderdag cadeautips is uitermate geschikt in dit geval: Functionals combineert een mediarek en crossdock tot een unieke eyecatcher.

  Als deze cadeaus allemaal iets té technisch voor jouw vader zijn, dan is misschien een horloge iets voor hem. In het horloge van Marcel Wanders voor Alessi gaat Dutch Design en Italiaanse elegantie nauw in elkaar over. Eigenlijk alle producten van Marcel Wanders voor Alessi staan hoog in ons Vaderdag cadeautips lijstje.

  Blogger Yvonne Kwakkel is laaiend enthousiast over de Gispen Outline Lamp van Peter van de Water. Deze lamp is haar Vaderdag cadeautip! Lees hier haar review.

  [product ids=”836,529,388,199”]

  Vaderdag cadeautips voor de sportieve outdoor vader

  Sommige vaders zijn het liefst op elke vrije dag in de buitenlucht te vinden. De wilde natuur, de bossen, de landschappen: het trekt hen. Wielrennen, hardlopen of wandelen is hun hobby. Andere vaders staan weer te popelen om de barbecue of een kampvuur aan te steken. En weer andere vaders zitten gewoon graag in de zon te genieten van de vogels, die voorbij komen vliegen. Al deze vaders verdienen met Vaderdag extra verwend te worden. Met deze vaders in gedachten hebben wij hieronder onze Vaderdag cadeautips op een rij gezet.

  [product ids=”233,240,206,1460”]

  … en? Heb je een cadeau ontdekt wat perfect is voor jouw vader? Of wil je nog even verder kijken bij onze andere blog met Vaderdag cadeautips?