Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Deze Vaderdag cadeaus maken jouw vader blij!

  Vaderdag cadeaus

  In de aanloop naar Vaderdag zijn wij alvast voor jou op jacht gegaan naar mooie Vaderdag cadeaus. Holland Design & Gifts heeft een breed scala aan Dutch Design cadeaus. Bekijk snel onze Vaderdag cadeau selectie!

  Vaderdag_725x484

  Bonsai kandelaar

  Wij denken aan Vaderdag cadeaus, want in Nederland staat zondag 18 juni 2017 in het teken van jouw vader. Maar wist jij dat in België Vaderdag al een week eerder is? Belgen verwennen hun vaders op zondag 11 juni 2017. Vaderdag is dé dag om je vader in het zonnetje te zetten. Een ontbijtje op bed, een dagje uit, een mooie tekening van de jongste, een mooi cadeau. Voor Moederdag ligt de cadeaukeuze vaak voor de hand, maar voor vaders ligt dit soms wat lastiger. Weer een stropdas? En wat als je vader met pensioen is…? Hieronder doen wij een aantal suggesties! Gegarandeerd dat jij kan slagen bij Holland Design & Gifts. We hebben aan elke vader gedacht!

  Vaderdag cadeaus voor de praktische vader

  Mannen staan bekend om hun praktische instelling. Vaders willen daarom vooral Vaderdag cadeaus waar ze later ook nog iets aan hebben. Een cadeau met een duidelijke functie valt bij iedere vader in de smaak. Houdt jouw vader ook van handige cadeaus? Dan zit hier misschien iets tussen! Neem bijvoorbeeld de handgemaakte fruitschaal van Sylvie van de Loo. Deze fruitschaal is niet alleen mooi en functioneel, maar is ook nog ‘s maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk geproduceerd.
  [product ids=”1307,1392,1367,316″]

  Vaderdag cadeaus voor de huiselijke vader

  Sommige vaders geven echter minder om functionele handigheidjes en waarderen puur Dutch Design. Is dit bij jouw vader het geval? Dan kan je hem vast en zeker gelukkig maken met een prachtige Dutch Design lamp, kapstok of kandelaar. Iedere keer als je vader langs dit meubel wandelt, denkt hij aan jou, zijn lieve kind. Dan is je cadeau geslaagd, toch?! Onze persoonlijke favoriet voor onze vader: hanglamp Frenk van Cre8. Cre8 is een sociale werkplek, die unieke producten maakt met “schone” technieken zoals lasersnijden en 3D printen. Lees hier ons interview met de oprichter van Cre8.

  [product ids=”200,1594,532,185″]

  Vaderdag cadeaus voor de verzorgde vader

  Ziet jouw vader er altijd tiptop verzorgd uit? Dan is je vader zeker in de nopjes met het Piet Hein Eek horloge of de Delfts blauwe manchetknopen! Zelfs als je vader al een dagje ouder is en volop van zijn vrije tijd geniet, kan hij de LH58 vilten schoudertas of de Rowold brillenkoker zeker waarderen. Gaat je pa een dagje weg met je moeder? Dan komt de schoudertas zeker van pas voor het reisgidsje, zijn brillenkoker, of broodjes voor onderweg.

  [product ids=”997,1635,1434,1499″]

  Dit zijn twaalf van onze Vaderdag cadeautips. Ontdek de brede keuze in de Vaderdagwinkel van Holland Design & Gifts.