Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Weekendje weg naar Amsterdam Designstad: mooie herinneringen en souvenirs scoren!

  kunst must do: fotografie evenement: leuk voor weekendje weg in Amsterdam. Blog van https://shop.holland.com/

  Het is weer zover! Holland Design & Gifts komt deze week weer met een speciaal uitje op het gebied van Dutch Design. Dit keer voor een weekendje weg naar Amsterdam Designstad! Holland Design & Gifts, jouw webshop met een breed en variërend assortiment Dutch Design, blogt vandaag over een fotografie tentoonstelling die je wederom niet mag missen. Lees gauw verder voor meerdere tips en must-do’s in stad Amsterdam, met daarin speciaal uitgelicht: fotografie, een moderne tak van kunst en design…  

  Tips: Fotografie tentoonstelling in Amsterdam. Blog van https://shop.holland.com/

  Kunst: fotografie tentoonstelling in Amsterdam

  ‘Unseen’ is de naam van de fotografie tentoonstelling die te bezichtigen is in de Westergasfabriek te Amsterdam. Talenten over de hele wereld komen samen om hun kunst te tonen. De talenten die hun werk showen op Unseen zijn uitgedaagd om te ‘spelen’ met fotografie en zo diverse benaderingen te laten zien. De tentoonstelling is van 22 tot 24 september 2017 en tickets kan je op de website van Unseen bemachtigen. Nog een tip extra voor de ‘nachtvlinders’ onder ons, in de avond is er Unsees by night. Dit is een geweldige manier om je dag af te sluiten, onder het genot van een drankje op de dansvloer! Lijkt je dit wat? Klik hier voor meer informatie.

  Tips voor een uitgebreid weekendje weg….

  Amsterdam de grote stad.. Altijd is er genoeg te beleven voor iedereen! Wij, van Holland Design & Gifts, dachten dat je er misschien ook een leuk weekendje van kan maken. Amsterdam heeft onwijs veel te bieden op het gebied van design. Hieronder een aantal tips en must-do’s in Amsterdam naast de inspirerende tentoonstelling ‘Unseen’.

  Ook hebben wij een blog gepost over ‘6x moderne architectuur in Amsterdam’. Klik snel hier!

  Overnacht in een uniek kunst hotel!

  In Amsterdam heb je een Dutch Design Hotel, genaamd Artemis. Van de lobby tot aan de kamers zijn tekenen van Dutch Design te vinden. Zo is er prachtige Nederlandse kunst, architectuur en meubilair. In het hotel zijn ook unieke Design & ARTemis exposities zichtbaar van Dutch Designers. Is dit niet de droom van ieder persoon met een passie voor design?

  Wist je al dat Dutch Design Week (DDW) er bijna aan komt! Lees snel onze vorige blog ‘Dutch Design Week 2017 (DDW) in de vooruitblik’.

  Amsterdam, fotografie, Dutch Design & Slapen

  Wij geloven dat je nu genoeg ingrediënten hebt voor een leuk Design weekend in Amsterdam. Alleen één ding ontbreekt er nog.. unieke producten en gadgets die je niet mag missen tijdens je weekend in de hippe hoofdstad. Hebbedingen, mooie souvenirs, waarmee jij zeker de blits zal maken! Zie bijvoorbeeld deze tas of sjaal in de stijl van Amsterdam. Of het boek ’the Amsterdam Canals’ met prachtige foto’s van de meest bijzondere plekjes van Amsterdam.

  [product ids=”1087,1069,1174,526″]