Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Holland Design & Gifts Interieur, kunst en cultuur © Fotografie: Holland.com

  De Nationale Museumweek gaat bijna weer van start: vanaf 9 april staan de Nederlandse museumschatten volop in de schijnwerpers. Wacht niet met het bezoeken van prachtige Nederlandse pronkstukken. Ontdek tijdens deze bijzondere week unieke kunst binnen én buiten musea. ‘Ons echte goud’ ontdek je tijdens deze dagen in meer dan 400 musea! Een inspirerende week, waar kunst, interieur en cultuur samen komen. Lees in deze blog wat er allemaal nog meer te zien is in de maand april.

  Interieur, kunst en cultuur © Fotografie: Holland.com

  Interieur, kunst en cultuur © Fotografie: Holland.com

  Er speelt in april nog veel meer op het gebied van kunst en cultuur. Op 7 en 8 april komen wel zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa naar Amsterdam. We hebben het natuurlijk over de Design Icons 2018! Hier bewonder en koop je de meest diverse en unieke interieur objecten. Het is niet alleen een heel inspirerend evenement, het zit ook op een fantastische locatie. In de Kromhouthal op het terrein van de Overkant in Amsterdam-Noord vind jij de meest originele blikvangers voor jouw interieur!

  Kan jij na deze deze weken nog steeds geen genoeg krijgen van design? In Milaan speelt zich nog genoeg af! Salon del Mobile, het bekende evenement op het gebied van internationale design, meubels en inrichting, is te zien van 17 tot 22 april. Een geweldig vol programma van innovaties en cool design.Met oog op de toekomst, ontdek je hier alles over design, interieur, technologie, flexibiliteit en duurzaamheid. Wist jij dat Salon del Mobile meer dan 300.000 bezoekers vanuit 165 verschillende landen ontvangt?

  Het perfecte plaatje

  Maar je wil natuurlijk wel de show stelen op zulke toonaangevende evenementen. Daar heeft Holland Design & Gifts de juiste items voor! Om te beginnen met deze stijlvolle tas van LH58. Hiermee zal je zeker niet onopgemerkt aan alle bezoekers voorbij gaan. Een andere exclusieve tas van LH58 is ook een echte blikvanger: namelijk de Mondriaan tas.
  Maar waar ben je met een tas zonder portemonnee? Deze Van Gogh portemonnee is hét item waarmee je stijlvol betaalt. Een praktisch accessoire, maar daarnaast bijzonder mooi. En met het iPhone hoesje van Westerman bags maak je het plaatje helemaal compleet.
  [product ids=”1635,1631,513,908”]

  De items voor jou en je interieur!

  Nu is de Salon del Mobile wel ver reizen, maar met dit handige Delfts blauwe notitieboekje van Royal Delft vliegt de tijd voorbij. Of kom alvast in de stemming met het Pinned Up boek van Frame Publishers. Een inspirerend boek over de rijke designhistorie van Marcel Wanders. En na het lezen? Na het lezen berg je je bril weer op in de fraaie Rijksmuseum brillenkoker. Een echte eye-catcher door de karakteristieke grachtenpanden!
  Creativiteit kan niet vroeg genoeg beginnen. Daarom zijn de Usuals Happy Tractor het leukste tijdverdrijf voor de kleintjes. En een pluspunt is dat het tegelijkertijd ook een mooi design accessoire is voor volwassenen!
  [product ids=”1433,1056,1829,1532,609]

  Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar nog meer kunst? Lees dan de blog over Escher en Leeuwarden – de culturele hoofdstad van Europa hier.