Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Trouwen: Holland Design & Gifts geeft de beste accessoires tips. Fotografie: Judith Klein ©

    Ga jij binnenkort trouwen? Of gaat iemand in jouw omgeving trouwen? Voor deze bijzondere, feestelijke dag heeft Holland Design & Gifts de meest originele accessoires! Voor jezelf of voor iemand die je een onvergetelijk huwelijk cadeautje wil geven. Lees hier met welke items jij de kers op de taart zet!

    Trouwen: Holland Design & Gifts geeft de beste accessoires tips. Fotografie: Judith Klein ©

    Trouwen: Holland Design & Gifts geeft de beste accessoires tips. Fotografie: Judith Klein ©

    De meeste tortelduifjes trouwen in de maanden mei, juni of september. De gastenlijst, de trouwringen, de jurk en ga zo maar door… Voor het moment zo ver is, moet er een hoop geregeld worden. Maar op de dag zelf, draait het alleen nog maar om genieten!

    Trouwen en trouwfeesten: ga in stijl

    Geniet jij dit jaar ook van een speciaal koppel dat gaat trouwen? Of ben je zelf een van de gelukkigen? Welke rol je ook hebt op deze bijzondere dag, de kettingen van Martine Viergever zijn pas échte blikvangers! Net als de elegante Clic by Suzanne kettinkjes. Clic by Suzanne heeft naast deze prachtige kettinkjes, ook sierlijke zilveren armbanden. En dat is nog lang niet alles: de oorbellen van dit hippe merk zijn ook een echte must-have voor bruiloften. Genoeg sieraden dus om er een onvergetelijke dag van te maken!
    [product ids=”1325,1329,1700,896,1709,1748”]

    Accessoires om van te houden!

    Voorkom dat je op een bruiloft te laat komt. Of kom op zijn minst fashionable late met een van de Alessi horloges van Marcel Wanders. Dit is ook perfect voor de bruidegom. Het laatste wat je wilt tijdens je bruiloft, is dat je outfit en je accessoires een mismatch zijn. Kies daarom voor een van de stijlvolle portemonneetjes van Klaartje de Hartog. Nog niet gevonden wat je zocht? Dan is de vilten handtas van Rowold misschien iets voor jou. En het leuke van dit tasje is dat je hem op verschillende manieren kan dragen. Dit tasje zal dus nooit gaan vervelen! Meer weten over dit gave merk? Lees dan hier het interview met Dutch Designer Ellis Rowold heeft gesproken!

    Trouwen is iets dat gevierd mag worden. En dat vieren doen Nederlanders het liefste met een lekker koud flesje wijn. Houd voor een buiten bruiloft deze wijn koud met de design wijnkoeler van het Nederlandse merk Kywie. Proost, op de volgende bruiloft! Dit zijn trouwens ook leuke huwelijkcadeaus voor het bruidspaar…

    [product ids=”534,529,379,1018,1515,1519,1568″]

    Ben je niet op zoek naar cadeaus voor een bruidspaar, maar voor je moeder of schoonmoeder? Bekijk dan hier onze toepasselijke cadeautips!