Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Voor expats de beste weekend activiteit

  IamExpat Fair Den Haag

  Morgen vindt de 7editie van de IamExpat Fair plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Een jaarlijks evenement met alle informatie die expats nodig hebben voor een succesvol verblijf in Nederland.

  IamExpat Fair Den Haag - expats fair

  IamExpat Fair Den Haag – expats fair

  Den Haag, Amsterdam en Eindhoven hosten de meeste expats in Nederland. Den Haag is als politieke en diplomatieke hoofdstad van Nederland een aantrekkelijke plaats voor expats. Net als in Amsterdam en Eindhoven zijn er veel internationale bedrijven en organisaties die professionals aantrekken van over de hele wereld aantrekken.

  In Nederland wonen naar schatting 57.000 expats en Nederland stijgt in de lijst met populairste landen voor expats. We nemen deze immigranten graag op in onze cultuur, maar zeker zijn er ook speciale services nodig voor expats. Want op sommige gebieden is het lastig om wegwijs te worden in Nederlandse gewoontes en maatschappelijke verantwoordelijkheden. Daarom zijn er fairs, net als die in Den Haag, die erop gericht zijn expats te helpen wegwijs te worden. De IamExpat Fair in Den Haag heeft een vol programma met workshops en presentaties over onder andere de Nederlandse taal en sollicitaties.

  Als een expat opgenomen is in een cultuur dan wordt hij daar onderdeel. De ervaring in het buitenland kan zo warm of bijzonder worden dat het een tweede thuis wordt. Zo’n blijvende herinnering wordt meegenomen naar of overgebracht op familie en vrienden in het vaderland. Het meenemen van een Dutch style icon kan hierbij heel waardevol zijn.

  De producten van Royal Goedewaagen zijn stijlvol, maar op en top Nederlands. Door de vorm van de karakteristieke omtrek van Nederland en de beschikbare kleuren is het een fantastisch Holland cadeau.

  Ook het merk Hollandsche Waaren geeft een knipoog naar oer-Hollandse kenmerken en symbolen, zoals de bekers in typisch Delfts Blauwe stijl. Een functioneel cadeau voor de familie!

  Wil je iets écht iconisch cadeau doen dan komt het Kussend Stel in aanmerking. Dit is misschien wel het beroemdste kussende koppel ter wereld. Gemaakt van aardewerk, blauw op wit met oranje accenten.

  [product ids=”1246,1800,1952″]