Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Pasen 2018: de beste last minute ideeën!

  Pasen 2018: de beste tips. Fotografie: Zweitse Landsheer ©

  Nog maar een paar dagen tot Pasen 2018! Door veel mensen wordt Pasen gezien als een fijne tijd. Eerst worden de chocolade paaseitjes overal verstopt en vervolgens worden ze allemaal opgegeten. Maar waarom eten we eigenlijk paaseitjes rond deze tijd? En wat doe jij voor Pasen 2018 om je last minute nog voor te bereiden? Holland Design & Gifts geeft je weer de beste tips, dit keer over deze bijzondere feestdagen…

  Pasen 2018: de beste tips. Fotografie: Zweitse Landsheer ©

  Pasen 2018: de beste tips. Fotografie: Zweitse Landsheer ©

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen: paaseieren en hazen van chocolade hebben niets met het Christelijk feest te maken. Het ei en de paashaas zijn wel typische symbolen van nieuw leven en vruchtbaarheid. Ze verwijzen naar heidense vruchtbaarheidsfeesten die vroeger rond deze tijd van het jaar gevierd werden. Ach, wij zijn maar al te blij als de paaseieren weer te koop zijn in de winkels!

  Pasen 2018: waar laat jij je paaseitjes?

  Bewaar dit jaar je paaseitjes in deze typisch Hollandse schaal van Anne-Marie van Jetten. En wanneer Pasen 2018 weer voorbij is, is dit schaaltje ook perfect voor bonbons, nootjes, zoutjes, chips of koekjes. Of leg de paaseitjes in deze door Arian Brekveld ontworpen schaal van Royal Delft. Een echte eyecatcher voor op je keukentafel of in de woonkamer!
  Welk schaaltje je ook aanschaft, bij chocolade hoort een lekker kopje thee of koffie. Dit schenk je stijlvol in in de koffiekopjes ‘DIK’ van Piet Hein Eek. Voor de grotere drinkers zijn er ook de bijzondere mokken van dezelfde collectie. Meer weten over Piet Hein Eek? Lees dan het verhaal achter zijn stijlvolle horloges hier.
  [product ids=”1371,1444,1673,1672”]

  Vier Pasen met de leukste vazen…

  Maar bij Pasen hoort niet alleen eten en drinken, het is veel meer dan dat. Het zit zelfs zo, dat het in de religieuze traditie hoger wordt aangeslagen dan Kerstmis of Pinksteren. En dat is precies waarom wij van Holland Design & Gifts de volgende cadeautjes des te meer aan raden. Een vrolijk lente boeketje moet je natuurlijk wel kwijt kunnen, wacht daarom niet langer met het aanschaffen van de fraaie vaas van Piet Hein Eek! Of kies voor de ‘continued’ vaas, waarmee je eindeloos kunt combineren en variëren. Een échte aanrader voor Pasen 2018! Wil jij trouwens verse tulpen van de Keukenhof? Lees alle details van de Keukenhof in onze vorige blog.
  Met Pasen verzamelen we niet alleen eitjes, ook verzamelen veel families zich tijdens deze dagen. Of zij nou naar jou komen, of jij naar hen… Met deze portable Lucis lamp wordt elke plek sfeervol. Meer fan van kaarslicht? Dan is de Bonsai Kandelaar van Roderick Vos het beste last-minute idee voor Pasen! Deze top accessoires zorgen voor gezelligheid in jouw huis!
  [product ids=”1687,613,1625,185”]