Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  ArtZuid 2019 vooruitzicht op het programma

  Over twee weken opent de tentoonstelling van ArtZuid 2019. Tijdens dit evenement wordt er in Amsterdam Zuid een kunstroute geopend. Hier zijn 80 kunstwerken te bewonderen van 50 Nederlandse en internationale kunstenaars. Deze editie van ArtZuid 2019 heeft als thema tussenruimte en verbinding. De tentoonstelling is te bezichtigen van 17 mei tot 15 september 2019.

  Holland Design & Gifts kijk uit naar ArtZuid 2019.

  Rondleidingen ArtZuid 2019

  Tijdens ArtZuid 2019 worden er groepsrondleidingen en instaprondleidingen georganiseerd. De instaprondleidingen duren 1 uur en iedereen is vrij om zich aan te sluiten. Tickets kunnen ter plekke gekocht worden voor een bedrag van €10. De instaprondleidingen worden elke zondag om 11:00 en 13:00 gehouden. De groepsrondleidingen worden georganiseerd op aanvraag vanaf 10 personen. Hierbij heeft de groep zelf keuze uit de datum en de tijd. Prijzen zijn te vinden op de website van ArtZuid 2019. De rondleidingen worden gegeven door professionele kunsthistorische rondleiders.

  ArtZuid 2019 door de ogen van de Vrije Academie

  De Vrije Academie organiseert ook rondleidingen voor ArtZuid 2019. Deze verdiepende kunsthistorische rondleiding wordt gegeven door een docent van de Vrije Academie. De kosten hiervoor bedragen €27,50 per persoon.

  Zoals in een eerder blog benoemd, is er ook veel te doen voor kinderen.

  Nog meer evenementen

  Er zullen de aankomende periode nog meerdere evenementen georganiseerd gaan worden. Waaronder in gesprek met een kunstenaar, knutselen in het kinderatelier en een debat met een architect over de visie van Berlage.

  Vanaf 17 mei kun je genieten van de 2,5 km route van ArtZuid 2019. Houd voor meer evenementen de agenda van ArtZuid 2019 in de gaten.

  In stijl ArtZuid 2019 bezoeken

  Met deze prachtige sjaal van Barentsz Urban Fabric kom je helemaal in stijl naar de ArtZuid tentoonstelling. Op de sjaal is een zwart-witte plattegrond van Amsterdam afgebeeld.

  Het wisselvallige weer in Nederland vraagt erom altijd een paraplu bij je te hebt. Met deze kleurrijke en zonnige paraplu met een print van Vincent van Gogh blijf je de hele dag droog.

  Een stijlvolle opvouw tas is ook handig om bij de hand te hebben. De loqi tas met een beeld van Piet Mondriaan is een unieke tas. Een extra voordeel is dat de tas maar liefst 20 kilo kan houden.

  De schoudertas met de afbeelding van Van Gogh Zeegezicht is een prachtig accessoire. De tas is voorzien van een waterdichte plastic coating. Aan de binnenkant zitten twee open vakjes en een ritsvak om hier de kleine spullen in te bewaren.

  Voor meer inspiratie voor Nederlandse designproducten neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest.

  [product ids=’’,271,1373,1652,1379’’]