Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dutch Design cadeaus voor de keynote speaker

  Dutch Design cadeaus voor de keynote speaker

  Organiseer jij regelmatig een congres, evenement, bijeenkomst of lezing en heb je vaak moeite met het vinden van een origineel cadeau voor de keynote speaker? Wij helpen je bij het zoeken naar een leuk of mooi Dutch Design cadeau!

  Dutch Design cadeaus voor de keynote speaker

  Dutch Design cadeaus voor de keynote speaker

  Holland Design & Gifts is het warenhuis van Nederlands Design, met artikelen tussen de 10 en 500 euro. Dus voor elk budget een optie! Onze missie is om Dutch Design wereldwijd bekend en geliefd te maken. Geen clichés en de kwaliteit van typische Dutch Design souvenirs naar een hoger niveau brengen, dat is wat we willen.

  Ons motto: een mooi, praktisch cadeau, zonder logo, zonder afzender om het cadeau te ontsieren. Een herinnering aan de gever of aan de gebeurtenis, voor het leven! Natuurlijk geven we je in dit blog een aantal tips, maar mocht je op onze site nou niks vinden, geef ons dan een zoekopdracht. Voor elke spreker, dagvoorzitter of gast vinden wij iets gepast. We doen graag een passend voorstel bij het thema of doel van het congres.

  Een passend cadeau voor elke keynote speaker en elk budget

  Sieraden zoals manchetknopen

  Een verfijnd en bijzonder cadeau zijn de zilveren, handgemaakte manchetknopen van ontwerper Seroj de Graaf. Op deze serie manchetknopen zie je een serie historische Amsterdamse grachtenpanden, geïnspireerd op de Herengracht. Voor buitenlandse sprekers is dit een prachtige herinnering aan Amsterdam! Een unieke herinnering aan Amsterdam voor vrouwelijke sprekers, zijn de oorbellen uit dezelfde serie. Beide sets worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Maar ook goedkopere zilveren of vergulde sets manchetknopen van de Amsterdamse grachten van Robbert Admiraal doen het goed als cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

  [product ids=”526,1873,701,702″]

  Mode-accessoires zoals een shawl

  De Stads sjaals van Barentsz Urban Fabrics hebben we in verschillende varianten. Organiseer je een congres in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam? Geef dan een sjaal met de contouren van een van deze steden cadeau. Een echte design sjaal, met kunstzinnige patronen van straten, water en bruggen. Ook de Holland sjaal is een mooie herinnering, waarop je als spreker trots kan laten zien waar je bent geweest. Door door het zwart-witte design tijdloos en naar ieders smaak, je ontvangt de sjaal in een mooie cadeauverpakking!

  [product ids=”247,271,1533,1729″]

  Woondecoratie zoals een fruitschaal

  Een neutraal cadeau, dat in zowel een klassiek als een modern interieur past, is de Metrobowl Amsterdam. De vormen van het karakteristieke centrum van Amsterdam als schaal van gegoten en gematteerd aluminium. Verkrijgbaar in mat antraciet, wit en aluminium!

  [product ids=”97,1619,1620″]

  Cadeaus, die in de koffer passen

  Lichtgewicht cadeaus die makkelijk in de koffer passen, zijn onder andere de IXXI-wanddecoratie met de plattegrond van Amsterdam. Of een vogelhuisje in de vorm van een grachtenpand, dat je zelf eenvoudig in elkaar timmert of een van de zeer geliefde vouwvazen! Deze cadeaus zijn beide strak en modern en zijn makkelijk mee te nemen.

  [product ids=”1793,1166,1684,321″]

  De altijd goede cadeaubon

  En dan is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om een cadeaubon te overhandigen. We bieden ze standaard aan in de coupures van 25, 50 en 100, maar we kunnen ze op maat voor je maken. Je krijgt ze gedrukt op een A5 formaat met een sierlijke oranje envelop. Er is ruimte op de cadeaubon om een persoonlijk berichtje te schrijven van 10 woorden. We activeren de cadeaubonnen, pas als jij of als jij dat verzoekt pas als de ontvanger thuis is, zodat de waarde verzekerd is.

  [product ids=”1607″]