Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Vaderdag 2019: Top 5 Cadeautrends

  Vaderdag 2019 komt eraan en dat betekend shoppen voor Vaderdag cadeaus. De mooiste en leukste cadeaus vind je natuurlijk bij Holland Design & Gifts – vinden wij! In Nederland vieren we Vaderdag op 16 juni. Het beste moment om je vader in de watten te leggen.
  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Vaderdag 2019!
  Het ontstaan van Vaderdag

  De eerste Vaderdag werd gevierd op 19 juni 1910. Sonora Smart Dodd raakte geïnspireerd door Moederdag en bedacht daarom Vaderdag. Haar vader was een alleenstaande vader en ze wilde de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. In Nederland werd voor het eerst Vaderdag gevierd in oktober 1937. In 1948 is de datum verplaatst van oktober naar juni door de Nederlandse Bond van Herenmode-detaillisten. Ook dit jaar vieren vele Nederlanders weer Vaderdag 2019.

  Onze top 5 cadeautrends voor Vaderdag 2019

  1.Horloge
  Een horloge voor Vaderdag is altijd een goed idee. De horloges ontworpen door Piet Hein Eek zijn simpel, strak en stijlvol. Kortom: typisch Dutch Design. Het ontwerp is stoer en draagt prettig. Ideaal cadeau voor alle stijlvolle vaders.

  2.Manchetknopen
  Ben je op zoek naar een typisch Amsterdams cadeau? Kijk dan eens naar de manchetknopen van Studio Admiraal Design. De manchetknopen zijn zo ontworpen dat ze de grachtengordel van Amsterdam weergeven! Ze zijn verkrijgbaar in goud en zilver.

  3.Woodcase
  Een woodcase laptop of iPad tas komt altijd van pas bij vaders. Deze unieke tas om je laptop of iPad in te vervoeren is gemaakt van klassiek noten- of eikenhout. Een prachtig cadeau voor Vaderdag 2019!

  4.Brillenkoker
  Voor de vader met een bril of een zonnebril is een brillenkoker een origineel cadeau. De leukste brillenkokers vind je in de webshop van Holland Design & Gifts. Er zijn verschillende designs in ieders smaak.

  5.Cadeaubon
  Natuurlijk zijn cadeaubonnen ook altijd van harte welkom bij vaders. Geef eens een cadeaubon van onze webshop Holland Design & Gifts dan kan hij zelf een mooi cadeau uitkiezen.

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Vaderdag 2019!

  Voor meer cadeau ideeën neem eens een kijkje op onze Pinterest!

  [product ids=’’,1470,701,843,2148’’]