Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Souvenirs om weg te geven op vakantie

  Je kent het wel. Je gaat op vakantie en je neemt een aantal Nederlandse souvenirs mee om weg te geven aan degene die je op vakantie ontmoet. Meestal zijn dit standaard stroopwafels en delfts blauwe porseleinen klompjes. Wij willen je graag voorstellen dit jaar net even anders te doen. Hieronder vind je de leukste Dutch design cadeaus die makkelijk mee gaan op vakantie.

  Holland Design & Gifts wenst je een fijne vakantie!

  Holland Design & Gifts wenst je een fijne vakantie!

  Originele souvenirs: Foooty voetbal

  Deze opvouwbare voetbal is leuk voor kinderen en volwassen. De voetbal gaat makkelijk mee in de koffer en word makkelijk in elkaar gezet bij aankomst. In een handomdraai kun je van de foooty een voetbal of rugbybal maken. Zo je klaar bent met spelen klik je de schijfjes met het bijgeleverde elastiek tot een pakketje die makkelijk in je broekzak past. Uiteraard is de foooty ontworpen door een Nederlandse designer. Dit hoort bij de souvenirs die niet mogen ontbreken!

  Paper Vase

  De vouwvaas van ontwerper Pepe Heykoop kent alleen maar voordelen. Zo is het makkelijk mee te nemen aangezien deze verkrijgbaar is met envelop waar de vaas in gevouwen kan worden. Eenmaal uitgepakt wordt de vaas gevouwen tot een ware moderne design vaas. Nog een voordeel is dat je met de aankoop van deze vaas de Tiny Miracles Foundation steunt. Een supergaaf Dutch design cadeau om weg te geven op vakantie!

   

  Sjaal met plattegrond

  Dit souvenir is niet alleen bruikbaar maar ook nog eens leuk. Op de sjaal is de plattegrond van een stad afgebeeld. Er kan gekozen worden uit de plattegrond van de steden Amsterdam, Amsterdam Noord-Zuid, Den Haag, Rotterdam of heel Nederland. Misschien zit er wel de stad tussen waar je vandaan komt of waar je nu woont. Dan is het helemaal leuk om deze sjaal mee te nemen in je koffer.

   

  Nederland en 1000 dingen over Nederland

  Een boek gaat altijd makkelijk mee in de koffer. Dit boek is helemaal leuk als cadeau voor mensen die je ontmoet op vakantie en over Nederland wil vertellen. De prenten in dit boek zijn geschilderd door Charlotte Dematons en voorzien van bijschriften door Jesse Goossens. Op de prenten zijn Nederlandse eetgewoontes, tradities, architectuur en nog veel meer te zien.

   

  [product ids=”1874,320,1533,1060″]

  Neem voor meer souvenirs en inspiratie eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest