Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dutch design studio Cre8 bestaat 5 jaar!

  Dutch design studio Cre8 is jarig en dat mag gevierd worden! De winkel en werkplaats midden in Amsterdam maakt van alles wat je maar kunt maken met 3D-printen en lasersnijden. Van unieke sieraden tot gepersonaliseerde kinderproducten. Ook bij Holland Design & Gifts worden de producten van Cre8 verkocht. Neem daarom eens een kijkje in onze webshop!

  De Amsterdamse Grachten ketting Dutch Design Studio Cre8!

  Cre8 social venture

  Naast de prachtige producten die Dutch design studio Cre8 maakt, dragen ze ook hun steentje bij aan de samenleving. Samen met Streetcornerwork wordt er door Cre8 ‘social ventures’ een leerwerktraject aangeboden voor Amsterdamse jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Cre8 krijgen deze jongeren de kans om hun creativiteit en talenten te ontplooien. Jongeren kunnen aan het einde van het traject volledig meedraaien in de productie en de sales.

  3D printen

  Bij Cre8 wordt er innovatief gebruik gemaakt van de 3D printer. De mooiste ontwerpen worden afgedrukt tot een kwalitatief goed en uniek product. Holland Design & Gifts biedt de 3D geprinte ribbelvazen aan die een unieke vorm hebben. Deze vorm kan alleen door een 3D printer worden gemaakt. De vazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook verkopen we de Hanglampen Daan en Ilse van Cre8. Dit is een kleurrijke en tegelijkertijd stijlvolle hanglamp, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

  Lasersnijden & -graveren

  De techniek lasersnijden wordt gebruikt door Cre8 om materialen zoals hout, kunststof, papier, karton, rubber, leer of textiel uit te snijden. Holland Design & Gifts heeft de prachtige Amsterdam Grachten Ketting in het assortiment. Deze ketting geeft de Amsterdamse grachten weer uit hout gesneden met de laser. De ketting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in twee verschillende uitvoeringen. Daarnaast biedt Holland Design & Gifts de Grachtenpuzzel aan van Cre8. Deze uit plexigras gesneden puzzel is zowel leuk als siervoorwerp als speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Dutch design studio Cre8 bij Holland Design & Gifts

  [product ids=’’,1811,1599,1595,1593’’]

  Voor meer inspirerende producten neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest!