Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Veelzijdig Dutch Design gespot op bij Design District 2019

  Design District 2019 Coole lamp van student van Willem de Kooning Academy in Rdam

  Tijdens Design District 2019 op 5, 6 en 7 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam presenteren verschillende interieur merken en designers hun ontwerpen. Van jonge ontwerpers en beginnende labels tot internationale merken. Wij van Holland Design & Gifts brachten vandaag een bezoek en hebben weer heel wat stoere leuke designs gespot.

  Verslag Design District 2019

  Het was weer genieten tijdens ons dagje Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. We zijn toch elke keer weer verbaasd hoeveel talent er is. En dan vooral Nederlands ontwerp talent, want daar kijken wij natuurlijk vooral naar. Wat ons ook dit jaar weer opvalt is, dat ontwerpen niet meer alleen het maken van iets moois en eigentijds is, maar dat de lat inmiddels een stuk hoger ligt. Tijdens Design beurzen zoals Design District 2019 tonen designers hun veelzijdigheid. Vormgeving, materiaalkeuze, bewerking, functionaliteit en natuurlijk de uitdaging om duurzaam te produceren, worden in een concept gegoten en daar ontstaan de meest fantastische ontwerpen uit.

  Ontwerpen in de spotlight

  Coole design lamp in gedraaid hout van een student van de Willem de Kooning Academy in Rotterdam

  Design district 2019 Lamp Isaac Monte

  Design district 2019 Lamp Isaac Monte

  Design district 2019 729 Flet Paper Plants

  Design district 2019 Paper FletPlents

   

   

   

  Jong Nederlands verlichtingsmerk ‘Het Lichtlab’ was ook op Design District 2019 te zien

  Op het Design District presenteert zich ook Het Lichtlab. Het Lichtlab is een Nederlands design bedrijf wat opgericht is door Erwin Greive. Het Lichtlab ontwerpt verlichting op geheel eigen wijze. Zo worden er retro materialen gebruikt, maar ook de laatste 3D print technieken. ”Het juiste licht maakt alles bijzonder”, dat is de overtuiging van Erwin Greive. Samen met andere ontwerpers wordt er verlichting gemaakt die aanspreekt. Alle lampen van Het lichtlab worden met de hand gemaakt en zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

  Kijk voor meer inspiratie van Design District 2019 eens op de Holland Design & Gifts Pinterest.

  Het Lichtlab bij Holland Design & Gifts

  [product ids=’’2105,2016,2017,2122’’]