Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Dutch Design van Marcel Wanders in Amsterdam en in het assortiment van Holland Design & Gifts!

    Vogelhuisje van Marcel Wanders, Holland Design & Gifts. Fotografie: Marcel Wanders ©

    Een dagje weg naar Amsterdam… Elke dag opnieuw zijn er weer talloze mensen die dit in gedachte hebben. Maar ken jij de Moooi Showroom & Brandstore in de Jordaan al? Tussen de grachten in de Jordaan is van alles te beleven. In deze blog lees je wat voor moois de oprichters van Moooi, Marcel Wanders en Casper Vissers, hebben neergezet.

    Vogelhuisje van Marcel Wanders, Holland Design & Gifts. Fotografie: Marcel Wanders ©

    Vogelhuisje van Marcel Wanders, Holland Design & Gifts. Fotografie: Marcel Wanders ©

    Kleine galerijen, bijzondere restaurants en leuke boetiekjes zijn er genoeg in Amsterdam. Maar bij Moooi vind je iets wat je niet snel ergens anders zou zien. 700 vierkante meter vol met iconische ontwerpen en functionele producten. Niet alleen ontwerpen van de bekende Marcel Wanders zijn hier te vinden. Ook ontwerpen van nationale en gerenommeerde ontwerpers zijn te bewonderen bij Moooi. Mocht je in de buurt zijn, overweeg dan zeker om even langs te komen!

    Marcel Wanders in jouw interieur…

    Bij Holland Design & Gifts hoef je niet eens de deur uit om de mooiste designs in huis te halen. Een leuke manier om dingen in te bewaren, is met de Alessi set van 3 voorraadblikken. Daar word je toch vrolijk van?
    Als er visite komt, is dit dienblad van Marcel Wanders ook een goede aankoop. Geïnspireerd door het circus en dat zie je terug in het ontwerp. Dit item zal meteen opvallen bij je gasten!

    Blijf bij de tijd!

    Om altijd bij de tijd te blijven, zijn de horloges van Marcel Wanders een echte aanrader. Stylisch en een tikkeltje Italiaans. Zowel voor vrouwen als voor mannen beschikbaar. Ook leuk om als cadeau te geven -en te krijgen!
    Maar voor simpel, strak en stijlvol ben je bij Piet Hein Eek aan het goede adres. Dit industrieel ogende horloge is een stoer accessoire, dat ook nog eens waterdicht is!
    Ben jij weg van Amsterdam? Holland Design & Gifts heeft voor jou genoeg typisch Amsterdamse accessoires! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze grachten ketting van Cre8. Of bekijk hier het hele assortiment!
    [product ids=”1576,538,537,534,1499,1602″]