Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Holland Design & Gifts Frederik Roijé boekenrek storylines - dutch design boeken

  De Dutch Design Week én Sinterklaas zijn in het vooruitzicht. Ben je er nog niet uit wat je op je verlanglijstje wil zetten voor Sinterklaas? Dan helpt deze blog je gegarandeerd. Hoog tijd dus om dé Dutch Design boeken van dit moment op een rijtje te zetten!

  Think Dutch Holland design & gifts - dutch design boek boeken

  Think Dutch – een boek voor en door creatieve geesten

  ‘Think Dutch, conceptual architecture and design in the Netherlands’ is een van de must haves onder de Dutch Design boeken. Dit Dutch Design boek legt de kenmerken van het Dutch Design bloot. In dit Nederlandse boek komen maar liefst 476 projecten en producten aan bod. Zo ook de Goods bottle boat op de voorzijde van het boek. Grappig genoeg is deze ook te koop in onze webwinkel. De Nederlandse ontwerper Floris Hovers is de trotse bedenker van dit grappige speelgoed. Zijn eenvoud is ook terug te vinden op Big Art (12 – 15 oktober) in Amsterdam. Wil jij met dit koude winterweer ook liever niet de deur uit om naar de boekhandel te gaan? Kies dan voor Holland Design & Gifts: wij bezorgen het snel en het ligt zó bij jou in de brievenbus!

  Boek: 25 jaar Marcel Wanders!

  Ook van Frame Publishers is het unieke boek van Marcel Wanders. Marcel Wanders is een Dutch Design icoon. Al meer dan 25 jaar zorgt hij voor de meest prachtige ontwerpen op de Nederlandse markt. Dit boek geeft de historie van het Nederlandse design weer. Het vertelt ook het verhaal achter een aantal van Marcel Wanders’ top designs en kunst. Vind jij ook niks fijners dan door een nieuw boek te bladeren? Mooie plaatjes kijken van de fantastische ontwerpen van Marcel Wanders? Bestel dan snel dit prachtige Nederlandse boek (Frame Publishers) in onze webshop. Natuurlijk kun je dit boek ook cadeau doen aan je vriend, vriendin, broer, zus, vader of moeder!

  Nederlandse Architectuur in 250 topstukken

  Het geeft een uitgebreid overzicht van de kopstukken die de Nederlandse architectuur rijk is. Het Nederlandse Architectuursinstituut heeft een geschiedenis van bijna 200 jaar. De Nederlandse architectuurgeschiedenis hebben zij met mooie plaatjes gevisualiseerd in dit mooie boek. Het toont de ontwerpen, gebouw en ideeën van onder andere de bekende Nederlandse architect Rem Koolhaas en De Stijl lid Gerrit Rietveld. Dit geweldige boek staat zeker in onze boeken top 10. Daarom geven wij nú korting op dit boek!

  Een Storylines boekenrek met prachtige Dutch Design boeken

  Als je je kerstvakantie heerlijk hebt doorgebracht terwijl je door een van deze boeken hebt gebladerd, moet je al die mooie boeken natuurlijk ook kwijt kunnen. Daarvoor raden wij de strakke, moderne boekenplank van Frederik Roijé voor. Het stijlvolle boekenrek Storylines is geschikt voor op je woonkamer, je slaapkamer of zelfs in de keuken. Als je meer over Frederik Roijé wil weten, lees dan snel ons interview over wat deze designer inspireert en motiveert.

   

  Kijk snel de genoemde producten:

  [product ids=”1056,119,1057,1063″]