Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Tulpen salueren Amsterdammers

  Tulpen in hartje Amsterdam

  Vandaag, 31 maart zou het tulpfestival van start gaan in Amsterdam. Zoals eerder aangehaald zou het een ware ontdekkingsreis worden in Amsterdam.  Prachtige bloemen spektakels en in het bijzonder de Nederlandse tulpen. Echter door deze bizarre omstandigheden zijn de locaties van hotels en musea niet beschikbaar. Maar alsnog wil de organisatie de Amsterdammer onder ons een lichtpuntje geven in deze crisis. Mede dankzij initiatiefnemer en organisator Saskia Albrecht. “Juist nu het leven voor iedereen zo ingewikkeld is geworden lijkt het ons een mooi gebaar de tulpen als een troostrijke voorjaarsgroet bij de Amsterdammers voor de deur te brengen.”

  Tulpen in hartje Amsterdam

  Tulpen in hartje Amsterdam

  Tulpen vanuit huis

  De maatregelen die het kabinet heeft gesteld tot 6 april worden waarschijnlijk verlengd. Activiteiten buitenshuis staan dus op het moment op een laag pitje. Hierdoor zullen we naast thuiswerken de dag vooral thuis doorbrengen met het gezin of je lieve huisdier. Gelukkig kunnen we nog wel van het zonnetje genieten en kijken naar de prachtige bloemen in de tuin. Maar ook in onze eigen hoofdstad zullen op verschillende plekken grote schalen en kuipen staan om Amsterdam en de Nederlander op te fleuren. Dus als je naar supermarkt loopt, de hond uit laat of even een frisse neus haalt kijk dan goed om je heen! Links en rechten zal de zon schijnen op prachtige tulpen en andere bloemen. Naast deze openbare locaties worden in het bijzonder zorginstellingen met hun bewoners en medewerkers opgefleurd met gratis bloemstukken.

  Ondersteun de tulpenkwekers

  Net zoals de horeca lijdt de bloemenindustrie onder de maatregelen van het coronavirus. Vele bloemen waaronder de tulp zijn natuurlijk bestemd voor onze eigen woonkamer of tuin.  Maar tulpen zijn toch vooral  export producten. Doordat vele buurlanden op slot gaan of al zijn gegaan zorgt dit voor grote verliezen voor tulpenkwekers. Daarom willen wij even stilstaan bij de deze ondernemers en om hun dan ook te steunen. Naast dat tulpen leuk zijn voor jezelf, is het een ideaal cadeau om een familielid, vriend, collega of buurvrouw een hart onder de riem te steken.

  Tuincentrum Intratuin in Hoorn steunt deze ondernemers ook. Zo hielden zij afgelopen weekend een tulp drive-in waar consumenten vijf bosjes tulpen konden kopen voor maar 5 euro. Je reed met de auto langs, deed je bestelling, betaalde met de pin en reed weer door met je bosje tulpen.

  Als jij ook onze tulpenkwekers wil ondersteunen hebben wij de ideale Dutch Design vazen om je huis optimaal op te fleuren. Naast deze prachtige vazen hebben we veel meer in ons huidige assortiment! Neem maar eens een kijkje in onze webshop.

  [product ids=”1657,1277,2390,2165″]