Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Holland Design & Gifts investeert juist tijdens Corona situatie

  corona maatregelen shop.holland.com

  Als trouwe shopper bij Holland Design & Gifts vraag je je misschien af hoe Holland Design & Gifts omgaat met de Corona situatie en wat dat voor jou als klant betekent. Als platform, blog en webshop voor Dutch Design hebben wij gelukkig alleen de meest noodzakelijke maatregelen hoeven treffen. Wij worden minder getroffen dan veel andere organisaties. Daarom hebben wij van Holland Design & Gifts besloten om juist nu te investeren. Lees hier over de aanpak van Holland Design & Gifts tijdens deze Corona situatie. 

  Corona raakt iedereen

  Hoe vervelend het ook is, maar de Corona-maatregelen treffen iedereen. De een wat meer dan de ander, maar we hebben er allemaal mee te maken. Iedereen weet dat we ons moeten houden aan vaker onze handen wassen, niezen in onze elleboog, binnenblijven als we symptomen hebben, uit de buurt van ouderen blijven en sowieso 1,5 meter afstand houden van elkaar. Gelukkig hoeft Holland Design & Gifts haar deuren niet te sluiten en kun jij gewoon jouw favoriete Dutch Design bestellen en thuis of bij familie of vrienden laten bezorgen.

  Corona maatregelen bij ons

  Behalve de hierboven genoemde maatregelen treft de Corona situatie ons af en toe, omdat de aanlevering van producten uit het buitenland wat langzamer gaat dan dat onze Dutch designers gewend waren. Ook in onze logistiek zit mogelijk wat vertraging omdat er in ons magazijn afstand gehouden met worden door de magazijnmedewerkers, wat even wennen is en wat niet zo gemakkelijk werkt als dat zij gewend waren, maar ook de nieuwe situatie went alweer heel snel. En de bezorging kan mogelijk wat vertraging oplopen, maar dat ligt helaas buiten onze invloed en we ervaren dat de vertragingen erg meevallen.

   

  Wat doen wij eraan u blij te maken?

  Nu wij geen beurzen kunnen bezoeken, maar wel online kunnen schakelen, hebben wij van Holland Design & Gifts besloten ons assortiment versneld uit te breiden. We voegen nog sneller leuke, nieuwe Dutch Design producten aan onze webshop toe. Zo hopen we voor jou een nog ruimer aanbod van woon en modeaccessoires en vooral ook cadeaus voor jezelf of een ander aan te bieden. En daarnaast, misschien nog wel belangrijker, om de Dutch Designers te helpen hun omzet op peil te houden, ofwel hun boterham belegd te houden.

  Neem eens een kijkje in onze webshop en zie wat we onlangs al hebben toegevoegd en volg ons ook op Pinterest om te zien wat we allemaal nog meer toevoegen.

  [product ids=”2653,2639,2628,2620″]