Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    De leukste cadeaus; voorjaar 2023

    De leukste cadeaus; cadeautips voorjaar 2023

    De leukste cadeaus verschillen per seizoen. Althans dat merken wij. Er is duidelijk een trend waar te nemen per seizoen. Natuurlijk zijn er ook cadeaus, die tijdloos zijn en altijd goed zijn, maar met een warme wintersjaal scoor je toch minder in de zomer. Dat ligt erg voor de hand. Maar wat geef je iemand voor zijn verjaardag, jubileum of afscheid cadeau in het voorjaar? En wat zijn de trends dit voorjaar van 2023? Natuurlijk hebben wij de leukste cadeaus en cadeautips voor je.

    Het voorjaar betekent fris en vrolijk

    Het voorjaar staat traditioneel nog steeds in het teken van de grote schoonmaak. Na een periode thuis en binnen gezeten te hebben, voelen veel mensen nog steeds de behoefte om de boel eens flink af te stoffen of zelfs te schilderen. De dagen worden langer, de temperatuur weer aangenamer, de buitenlucht en een voorzichtig zonnetje lonken. Vanzelfsprekend start de natuur weer op met een enorme kleurenpracht aan voorjaarsbloeiers en overal dartelen jonge dieren rond. Het voorjaar is voor heel veel mensen het op een na favoriete seizoen. Hét seizoen om er lekker weer op uit te trekken, een wandeling te maken, een terras te pakken, in de tuin te werken en het huis te decoreren. Holland Design & Gifts heeft natuurlijk tips voor de leukste cadeaus in het voorjaar van 2023.

    De leukste cadeaus VOOR HAAR

    Royale shopper gemaakt van paars katoen en satijn nylon met een kunstwerk van Hollandse bloemen uit het Rijksmuseum met een herkenbare BIEN moves signatuur. De tas bied je de mogelijkheid om je spullen op te bergen in verschillende opbergvakken en is voorzien van binnenzakken voor telefoon en sleutels. Om in stijl te shoppen dit voorjaar!

    Karakteristiek Amsterdam vertaald in zeep; dat zijn de grachtenhuizen zepen van het Amsterdamse Zeephuis. Verkrijgbaar in 2 sets van 3 en 1 set van 6 verschillende zepen, elk met een eigen met zorg samengestelde geur. De combinatie van vormen, kleuren en geuren resulteert in aantrekkelijke stukken zeep. Handgemaakt in Amsterdam uit cosmetische ingrediënten. Ze geven het toilet, de keuken of de badkamer direct een fris nieuw geurtje en uiterlijk.

    De Dutch Design opbergbox zet je expres in het zicht. Elk van de meer dan 20 designs is een beauty. Mooi en stevig, gemaakt van FSC eco karton en in zowel een grote als kleine maat te verkrijgen. Je. ontvangt de opbergboxen verpakt in een speciaal ontworpen koffer – extra leuk als cadeau. Je vouwt de opbergbox in een handomdraai in elkaar en je ziet dat het design naadloos van de deksel in de doos overloopt. Spulletjes erin en shine!

    Fashionable en niet alledaags is deze VAN GOGH fietsbel. Met deze vrolijke blauwe fietsbel val je extra op in het verkeer: zeker als je een paar keer met je fietsbel belt. De fietsbel is met de twee verstelbare schroeven eenvoudig te monteren op het stuur van iedere (volwassen) fiets. Als een typische Hollander praktisch en toch elegant op de fiets in het verkeer, want in het voorjaar pakken we de fiets meestal iets vaker! Wij vinden dit een van de leukste cadeaus en zien ze graag vaker in het verkeer.

    De leukste cadeaus voor hem

    Voor de mannen die van natuur én een strak design houden, hebben we de vogelhuisjes van Frederik Roijé. De serie huisjes zijn naar ontwerp van Amsterdamse grachtenpanden. De huisjes zijn gemaakt van zwart gebeitst, weerbestendig multiplex met messing spijkers en een messing takje. Een echte eye-catcher voor in de tuin en één van de leukste cadeaus in het broedseizoen.

    Sokken zijn een essentieel onderdeel van je outfit. Super geschikt voor een eigen accent. Neem nu deze sokken in Delfts blauw motief. Een fris eigentijds ontwerp, gemaakt van 80% gekamd katoen, 17% polyamide en 3% elastaan, gemaakt in met zorg geselecteerde kleinschalige familie ateliers uit Italië. Deze sokken mogen gezien worden als jij een terrasje pakt!

    De tassen van Loqi zijn mooi en praktisch. De weekendtassen zijn voorzien van afbeeldingen van kunstwerken van enkele van de grootste kunstenaars, die Nederland ooit gekend heeft. Het kan niet anders dan dat je opvalt tijdens het dragen van deze tas. Deze weekendtas heeft de afbeelding van het wereldberoemde schilder Compositie 2 in Rood, Blauw en Geel van de Nederlandse schilder Piet Mondriaan. Zo draag je een bekende Mondriaan met je mee als het sportseizoen weer van start gaat.

    Dankzij de cortenstalen vogels van Metalbird ben je niet langer afhankelijk van vetbollen in de tuin om een vogel te spotten! De roestbruine silhouetten van Hollandse vogelsoorten zijn niet van echt te onderscheiden en vormen een natuurlijk sieraad voor de tuin of het balkon. Door de verschillende metalen Metalbird vogels slim te combineren, trek je bepaalde vogels aan en schrik je andere vogels juist af. Een handige bijkomstigheid van dit Dutch Design!

    Voor de culinaire genieters hebben we dit Zeeuwse Mosselbestek van het merk Anovi. Mosselliefhebbers gebruiken vaak de schelp van de ene mossel om de volgende uit z’n schelp te halen. Met dit Zeeuws mosselbestek hoef je nooit meer te zoeken naar een geschikte mosselschelp. De zilvertinnen mosseltjes zijn per twee verpakt in een chique zwart doosje. Anovi is gevestigd in het dorpje Dreischor op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Anovi ontwikkelt en vervaardigt producten vanuit de Zeeuwse cultuur. De ambitie van Alex en Susanne den Hoed is om elk jaar een nieuw product te ontwikkelen, lokaal te produceren en te lanceren.