Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    De meest unieke Sinterklaascadeaus vind je hier.

    Hij komt, hij komt! Het is bijna zo ver, onze goedheiligman komt zaterdag 16 november ons land weer binnenvaren en zal ons bestrooien met Sinterklaascadeaus. De landelijke Sinterklaasintocht zal dit jaar in Apeldoorn plaatsvinden. Omdat Apeldoorn geen rivier of haven heeft, komen de Sint met zijn Pieten dit jaar aan met de trein. De komst van Sint betekent uiteraard ook dat inspiratie voor cadeaus erg welkom is. Geen zorgen, Holland Design & Gifts heeft vast de perfecte Sinterklaascadeaus voor jou geselecteerd!

    Holland Design & Gifts biedt je inspiratie voor de beste Sinterklaascadeaus!

    Holland Design & Gifts biedt je inspiratie voor de beste Sinterklaascadeaus!

    Sinterklaascadeaus

    Voor een artistieke wanddecoratie is de Klok Honeycomb een erg mooi Sinterklaascadeau. Deze opvallende wandklok heeft een honingraat als inspiratie. De karakteristieke zeshoekige cellen zijn in een herkenbaar maar toch verassend patroon geplaatst. Dat patroon is gecreëerd met een “parametrisch ontwerp” waarbij natuurlijke processen in de computer worden gesimuleerd. De mooie diepte en het contrast ontstaan, doordat de zijkant van het hout zwart is. Met dit mooie cadeau lees je de tijd nooit meer hetzelfde.

    [product ids=”143″]

    Bij de gezellige lange winteravonden aan tafel past natuurlijk een mooie wijn. Holland Design & Gifts heeft een echte eye-catcher voor op tafel en daarmee een prachtig en origineel cadeau. Nu eens geen klassiek zilveren wijnfleshouder op tafel, maar een hippe wijnkoeler van blauw, Camel of wit Suède. Een typisch Nederlands design wijnfleshouder, gemaakt van Texelaar schapenvacht. Met de uitstekende isolerende eigenschappen van deze schapenvacht, houd je je wijn mooi op temperatuur. Gekoelde witte wijnen blijven lang koel en de rode wijn, blijft heel lang op kamertemperatuur. En voor een extra chique moment: we hebben deze wijnkoeler – die lijkt op de hippe UGG’s – ook in een variant voor de wat bredere champagnefles.

    [product ids=”1519″]

    Sta je op het punt een cadeautje uitzoeken voor je vrouw of vriendin maar vind je alles op elkaar lijken en heb je het idee dat ze alles al heeft? Van deze prachtige sjaal wordt geheid elke vrouw gelukkig. Deze echte unieke sjaal is bedrukt met prachtige bloemen in serene kleuren. En als je helemaal de blits wilt maken op pakjesavond, kun je haar ook nog voor doen hoe de sjaal zowel nonchalant als chique gedragen kan worden.

    [product ids=”1439″]

    Vind je het nog steeds lastig om een mooi cadeau uit te zoeken? Verras iemand met onze cadeaubon, dan verras je ze met wel 2.000 praktische, luxe of innovatieve cadeaus. Allemaal en alleen maar gemaakt door Nederlandse ontwerpers. Oerhollands, waar iedere Nederlander vast blij mee is, trots op is en vrolijk van wordt. Zeker als je het verhaal erachter kent (dat lees je op onze website). Een cadeaubon kan weleens gezien worden als iets onpersoonlijks, maar wij van Holland Design & Gifts vinden het geven van zo’n gezellige cadeaubon, in een feloranje envelop juist heel persoonlijk. Schrijf er een lief bericht op en geef de ontvanger de kans om iets uit te zoeken naar wens.

    [product ids=”1607″]

    Zit jouw cadeautje hier nog niet tussen? Bekijk dan de rest van onze unieke producten gemaakt door Nederlandse designers op onze webshop.