Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Geen keuzestress! Hier zijn de tofste Dutch design cadeaus onder de 25,-

  Dutch design - dutch design cadeaus

  De echte herfstdagen zijn aangebroken, en daarmee ook de komende feestdagen. Sinterklaas en kerst staan weer op de planning en onze Dutch design ontwerpers hebben ook dit seizoen zeker niet stil gezeten. Jij hebt je vast al voorgenomen om de sinterklaas en kerstcadeaus dit jaar ver van tevoren uit te zoeken en iets te kopen als je iets voor diegene tegenkomt. Geen zorgen! Wij hebben al een top 5 Dutch design cadeaus uitgezocht onder de 25 euro. Bespaar de eindeloze zoektocht naar een originele Dutch design cadeaus en neem dan snel een kijkje in deze blog. 

  Desserts for birds

  Voor de whisky, rum of gin liefhebber

  Snippers is het originele Dutch design cadeau voor whisky-, rum- en ginliefhebbers. In de 35 cl fles vind je houtsnippers van gebruikte Schotse whisky-, gin of rum vaten. Deze houtsnippers geven langzaam hun smaak af als je er bijvoorbeeld jenever of wodka aan toevoegt. Met het verstrijken  van de weken zie je je jouw whisky, gin of rum een steeds diepere kleur krijgen. Het is net alsof je je drank laat verouderen in een houten vat. Na een paar maanden is jouw whisky, gin of rum klaar en kun je zelf het grote verschil proeven!

  De Magnum voor vogels

  ‘IJsje op een stokje’ gemaakt met verschillende soorten zaden waar heel veel tuinvogels dol op zijn. Pure verwennerij voor vogels dus! Desserts for Birds is verkrijgbaar in de smaken Classic Black, Double Delicious en Crunchy Crunchy. Elke ‘ijssmaak’ bestaat uit een melange van diverse soorten zaden en trekt weer andere soorten vogels aan. Hang Desserts for Birds aan je balkonrand, in de boom of aan de muur en geniet nog meer van de natuur om je heen. Ontdek jij een nieuwe vogel in je tuin die je daarvoor nooit hebt gezien?

  De Jordaan in je oren

  Een karakteristiek Amsterdams grachtenpandje aan je oorstekers als Dutch design cadeau, aangezien de meeste mensen altijd zo veel haast hebben!. Zo veel zelfs dat ze vaak vergeten om hun heen te kijken naar de schitterende omgeving waarin ze zich bevinden. Om die mensen tegemoet te komen, zijn deze oostekers ontworpen. Met een Amsterdams grachtenpand dat je er herinnert om ook even de tijd te nemen, te gaan zitten en om je heen te kijken. 

  De kaars die nooit kleiner wordt

  De Lunedot is kaars en kandelaar in één en combineert het blijvend mooie van de kandelaar met het fraaie licht van de kaars zonder dat je ziet dat deze opbrandt. Bovendien laat de Lunedot je combineren met kleuren van bodemplaat en huls. Alles dankzij de kaarsvormige huls, drukveer, magneet en metalen bodemplaat. Bijkomende voordelen zijn dat de Lunedot niet drupt en de kaars langzaam (10 u brandtijd) helemaal op brandt. Verkrijgbaar in 8 kleuren, de bodemplaat in 3 maten.

  Dansend kaarslicht

  Met deze set van drie waxinelichthouders creëer je sfeer voor elk moment. De figuurtjes dansen letterlijk op je muur. De motieven zijn geïnspireerd op natuurboeken uit de Brabant-Collectie Tilburg. Bijzonder sfeerlicht op een side-table, voor een diner of een gezellig moment aan tafel. De set bevat drie waxinelichthouders van metallic-karton voor drie verschillende sferen, 1 glazen voet en 1 glazen waxinelichthouder.