Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Hét zakelijk cadeau voor de kerstdagen, vind ‘m hier!

  Dutch Design - zakelijk cadeau

  De koudere dagen zijn aangebroken. Het brandhout mag weer in huis worden gehaald, want de openhaarden mogen met zulke kou zeker niet ontbreken! Samen met deze wintermaanden komt ook het moment van kerst weer spoedig op ons af. Met de hobby’s, interesses en vrijetijdsbestedingen van jouw vrienden en familie om je heen, weet je al vaak wat voor soort cadeau je voor hun zou kunnen kopen. Maar als het gaat om een zakelijk cadeau, is dat vaak een heel ander verhaal. Het is logisch dat je natuurlijk niet alle hobby’s en interesses van zakelijke partners weet, dat weten wij zelf als geen ander! Daarom zetten we in deze blog een aantal zakelijke cadeaus op rij die elke business partner met open armen zou willen ontvangen. 

  De PaperTree

  Grand Cru puzzelen 

  Dit puzzel board van Studio OOOMS is veel meer dan een simpel kaasplankje. Het puzzelstuk is multifunctioneel: gebruik het als handvat en het gat voor je glas. Je kunt meerdere boards aan elkaar leggen om zo een nog grotere serveerplank te maken. Een perfect symbool voor een gezonde zakelijke samenwerking! Bestel dit toffe zakelijk cadeau hier.

  Modieus verantwoord branden

  Hoe ontwerpen en produceren we een sfeervol olielampje, dat zo simpel en elegant mogelijk is. Die vraag is de basis geweest voor Emiel Vaessen en Gert Jan Vogel van Duo Design, waaruit de Flicker olielamp is ontstaan. Wereldwijd verkocht, maar ontworpen en geassembleerd in Nederland. De eenvoudige lijnen en neutrale kleur laten de Flicker in nagenoeg elk interieur passen. Dit unieke lampje bestaat uit drie roestvast stalen 18 cm lange buis-lichtjes met daarin een lont van glasvezel, in een olieglas met een siliconen veiligheidsdop. Het glasvezel lontje gaat jaren mee en een flesje olie wordt meegeleverd. De Flicker, het zakelijk cadeau dat een avond thuis extra sfeervol maakt. 

  Voor de pimpelaar

  Net een uitstekende zakelijke deal gesloten? Dat moet gevierd worden! Snippers is het beste cadeau voor elke whisky-, rum- en ginliefhebber. In de Snippers fles (35 cl) vind je houtsnippers van gebruikte Schotse whisky-, gin of rum vaten. Wanneer je er bijvoorbeeld jenever of wodka aan toevoegt geven deze houtsnippers geven langzaam hun smaak en kleur af. Het is net alsof je je drank veroudert in een houten vat. Succes!

  De milieuvriendelijke kerstboom

  Een elegante kerstboom in zwart gerecycled karton met een even ingenieuze als makkelijke vouwtechniek. De PaperTree zet je neer zonder of met versiering zoals kerstballen, magneten of pushpins. Zo kun je PaperTree helemaal naar jouw smaak decoreren. Zijn de feestdagen voorbij dan vouw je hem zo weer op. Ontworpen en gemaakt in NL. Mooi voor thuis maar ook een origineel zakelijk cadeau.