Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Kerstmis 2020: Jouw cadeaus op tijd in huis!

  Holland Design & Gifts wenst je een goed en gezond Kerstmis 2020!
  Holland Design & Gifts wenst je een goed en gezond Kerstmis 2020!
  Holland Design & Gifts wenst je een goed en gezond Kerstmis 2020!

  Nog 7 nachtjes slapen en dan is het alweer Kerstmis 2020. En hoewel we allemaal thuis zijn, samen met het eigen gezin, zullen velen toch proberen er een gezellig, vrolijk kerstfeest van te maken met een lekker ontbijt en diner en veel cadeautjes onder de kerstboom. Althans, als je op tijd bent geweest met je inkopen, want het is natuurlijk een hele bizarre tijd. Heb je nog niet voor iedereen een passend cadeautje en wil je de beste garantie dat je het op tijd in huis hebt, lees dan verder. In ons blog geven we je tips voor cadeautjes en snelle leveringen.

  Cadeautjes waarvoor je niet thuis hoeft te blijven

  Kies een cadeautje voor Kerstmis 2020, dat door de brievenbus past, dan kan het gewoon met de reguliere brievenbuspost mee. En omdat het door de brievenbus past, hoef je er ook niet voor thuis te blijven mocht je even een luchtje willen scheppen van de hele dag thuiszitten. Je hoeft ook niet bij de buren aan te bellen, omdat je per ongeluk niet thuis was en de bezorger niet anders kon dan het pakje bij de buren afgeven.

  Welke cadeautjes passen in de brievenbus

  Sieraden, zoals horloges, broches, kettingen, armbanden en oorbellen die niet in een speciale geschenkverpakking zitten, worden meestal als brievenbusstuk verzonden. Althans, de niet al te dure sieraden, want als het pakketje duur is, dan wil je natuurlijk niet het risico lopen dat het zoekraakt tussen alle poststukken. Ook boeken, servetringen, servetten, kaarten, kaarsen, tapasprikkers, mosselbestek, sjaals, spelletjes of puzzels passen meestal door de brievenbus. Wil je weten of jouw cadeautje kans heeft om met brievenbuspost verzonden te worden? Kijk bij de specificaties op de productpagina naar de afmetingen. Voldoen de afmetingen inclusief verpakking aan de brievenbus afmetingen 38×26,5×3,2 cm (lxbxh) en maximaal 2 kg. dan wordt jouw pakketje gewoon door de postbode – en op tijd voor Kerstmis 2020, als je in de EU woont – bezorgd.

  Hoelang duurt de bezorging

  Op dit moment, tijdens de lockdown rondom Kerstmis 2020, wordt er heel erg veel online besteld. We kunnen even niet anders. Wil jij dus zeker zijn dat je een cadeautje onder de Kerstboom hebt, dan adviseren wij je uiterlijk zondag 20 december a.s. te bestellen. Jouw bestellen – mits er voorraad is – wordt dan maandag vergaard en aangeboden aan de post & pakketservice. Zij verwerken de post en pakjes ’s nachts en bezorgen de volgende dag in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en binnen 2 tot 3 dagen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en de overige EU-landen. Dat is hoe het normaliter gaat. Tijdens de Kerstdrukte kan het 1 tot 2 dagen langer duren. Vooral bestellingen naar het buitenland lopen wat risico op vertraging.

  Zorg voor het correcte adres:

  Het klinkt misschien raar maar we ontvangen toch nog regelmatig bestellingen waarvan het afleveradres incorrect, onvolledig of zelf verwarrend is. Het opgeven van het correcte afleveradres is de verantwoordelijkheid van de klant. Vanwege de wet op de privacy kunnen en mogen wij de afleveradressen niet aanpassen of aanvullen. Controleer daarom altijd goed of het afleveradres klopt. Heb je het juiste land van bestemming gekozen? Staat het correcte huisnummer bij de straatnaam? Wil je het bij een bedrijfsadres laten afleveren, type dan de bedrijfsnaam in de balk voor de voornaam en t.a.v. de gehele voor- & achternaam in de balk voor de achternaam. LET VOORAL op dat er geen dubbele straatnaam of huisnummer verschijnt! Dit gebeurt nog wel eens dat jouw apparaat is ingesteld op ‘uitvullen’ en dan verschijnen ingegeven cijfers/letters soms bij een volgend hokje nogmaals. Als dat gebeurt wordt een afleveradres niet herkend in het volautomatische proces en komt de order op een stapel ‘bijzondere gevallen’ en die stapel moet handmatig worden verwerkt. Dat kost aanzienlijk meer tijd.

  Gezellige Kerstmis 2020

  Wij wensen iedereen een heel fijn, warm, gezellig en gezond Kerstfeest toe en dragen heel graag bij aan de feestvreugde met onze Dutch design cadeautjes, maar ook wij vinden dat Kerstmis 2020 ook zonder cadeautjes heel waardevol is.