Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Last-minute cadeau voor Valentijnsdag 2021 shoppen?

  Cadeautips voor Valentijnsdag 2021

  Veel mensen vinden het lastig om voor 14 februari, of te wel Valentijnsdag 2021, een passend cadeau voor zijn of haar partner te vinden. Helaas wordt dit niet makkelijker gemaakt door de invloed van het COVID-19 virus. Alle winkels zijn gesloten en een bezoekje aan de kapper als Valentijnscadeau is nog geen optie. Zit je in de knel en weet je niet wat je moet kopen? Geen zorgen! Holland Design and Gifts weet raad en heeft de online webshop weer aangevuld met mooie cadeaus voor hem of haar om deze Valentijnsdag geweldig te maken en tegelijkertijd onze Nederlandse ontwerpers en merken te steunen.

  Valentijnsdag cadeaus
  Valentijnsdag cadeaus

  Nu online shoppen de enige mogelijkheid is, maken wij het graag gemakkelijk. In de nieuwsbrief van deze week zijn prachtige Dutch Design cadeautjes uitgelicht en voor ieder wat wils die tijdens Valentijnsdag volgende week als cadeau gegeven kunnen worden.

  Unieke mode items om te dragen

  Wil je ervoor zorgen dat je partner zich schitterend voelt tijdens Valentijnsdag en daarna? Dan hebben wij het perfecte cadeau, namelijk de Snoep oorbellen in roze of geel van STOOK sieraden. Zo draagt ze vrolijkheid met zich mee. De Voodoo Punk sokken zullen ook in de smaak vallen. Dit setje van 5 enkele sokken is ontworpen door de beeldend kunstenaar Jamel Arman, bekend van alle designs voor DI-RECT. Het leukste van deze sokken is, je kunt ze gemixt dragen! Dus; dear to wear different, want dat is de trend!

  Maak het gezellig thuis op Valentijnsdag 2021

  Tegenwoordig is thuiswerken en veel in huis zijn helaas nog vanzelfsprekend. Dit zal ook het geval zijn op Valentijnsdag 2021 en om deze reden is een cadeau dat het interieur opfleurt zeker nu een schot in de roos. Een mooi cadeau wat zorgt voor een typisch Nederlands tintje in huis, is de Kussenhoes Pauw- Delfts Blauw. Deze kussenhoes ontworpen door Heinen Delfts blauw, zal zowel de slaapkamer als huiskamer opfleuren. Het is eigentijds met historie en typisch Nederlands. Wil je in de Delfts Blauw sfeer blijven? Dan is misschien de Rijksmuseum Theedoek Delfts Blauw een mooi cadeau. 

  Zoek je toch iets anders? Geen probleem! Om een regenachtige Valentijnsdag gezellig te maken is de Puzzel van het Melkmeisje, een van Vermeer’s bekendste schilderijen, een prachtig cadeau voor hem of haar. Het Melkmeisje bevat een gemiddelde moeilijkheidsgraad en is goed voor uren puzzelplezier. 

  Handig cadeau; slim en leuk om mee voor de dag te komen

  Zelfs als je de deur niet uit mag is, deze eye-catcher een prachtig cadeau voor zowel hem als haar. Secrid ontwierp, in samenwerking met het Rijksmuseum, een bijzondere zilveren cardprotector met unieke decoratie gebaseerd op Het Zelfportret van Rembrandt, uit 1630. Het biedt plaats voor 6 credit cards en is dus supercompact. Naast dit unieke exemplaar ontwierp Secrid ook een bordeaux cardprotector met tulp decoratie, gebaseerd op de tekening “Tulp met rups” van Jacob Marrel. Met zo’n Secrid credit card protector heb je geen aparte portemonnee meer nodig. Je hebt je creditcards handig bij elkaar en beschermd tegen ‘skimmen’; vrolijk gedecoreerd en lekker ‘geheim’!

  De webshop zal wekelijks aangevuld worden met prachtige items die niet alleen tijdens Valentijnsdag, maar ook gedurende het hele jaar cadeau gegeven kunnen worden.  Wil je een item cadeau geven? Wacht niet te lang, want voordat je het weet zijn ze van een ander!
  [product ids=”1009,1007,377,387″]

  Noteer ze alvast in jouw agenda: Hollandse cadeaumomenten 2022

  • Valentijnsdag 2022 valt op maandag 14 februari
  • Secretaressedag 2022 valt op donderdag 21 april
  • Moederdag 2022 valt op zondag 8 mei
  • Vaderdag 2022 valt op zondag 19 juni
  • Oma en Opadag 2022 vieren we op zondag 11 september
  • Dierendag 2022 valt op dinsdag 4 oktober
  • Sinterklaas pakjesavond 2022 valt op maandag 5 december
  • In België vieren ze Sinterklaas 2022 op dinsdag 6 december
  • Kerstmis vieren we hier op zondag 25 en maandag 26 december
  • Oudjaarsavond valt op vrijdag 31 december 2022
  • Nieuwjaarsdag is op zaterdag 1 januari 2023