Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Het beste Valentijnsdagcadeau voor hem!

    Holland Design & Gifts helpt je voor een Valentijnsdag 2020 cadeau voor hem!

    Valentijnsdag. De meest commerciële dag van het jaar, met natuurlijk de onzekerheden of je iets gaat kopen voor je partner, geliefde of crush! Tweederde van de Nederlandse koppels zegt niets voor elkaar te kopen, maar onderzoek toont aan dat de meesten hiervan tóch iets kopen voor hun geliefde. Waarom zou je anders zo smachten naar een partner tijdens Valentijn in de periodes dat je single bent? Iedereen wilt zich nou eenmaal geliefd voelen. Daarom denkt Holland Design & Gifts dat jij jouw vriend gewoon een keer onverwachts goed moet verrassen! Lees hieronder tips voor het beste Valentijnsdag 2020 cadeau voor hem!

    Holland Design & Gifts helpt je voor een Valentijnsdag cadeau voor hem!

    Holland Design & Gifts helpt je voor een Valentijnsdag 2020 cadeau voor hem!

    Valentijnsdag 2020 cadeau voor hem

    Verder is opmerkelijk dat mannen gemiddeld acht euro meer uitgeven aan een Valentijnsdag cadeau dan vrouwen, des te meer reden om jouw man een keer goed in het zonnetje te zetten! Lees dus snel verder voor een greep uit onze collectie voor de beste cadeaus voor hem!

     

    Samen met u onder de paraplu

    Wat geeft een man nou een meer mannelijk gevoel dan zijn vrouwtje veiligstellen van de regen met een onverwoestbare stormparaplu. Dit is namelijk geen normale paraplu, die bijvoorbeeld om de haverklap kapotgaat of naar buiten klapt waardoor je alsnog nat op de bestemming aan komt. Nee, door het unieke design van deze paraplu, ontworpen door Gerwin Hoogendoorn, kan deze paraplu windstoten tot 100 km/u weerstaan.

    [product ids=”2186″]

     

    Grijpbaar potlood

    Heb je de jeugd al gezien met houders voor hun smartphone die ze om hun nek hangen? Als jouw vriend of partner dat nog even een stapje te ver vindt gaan, hebben we hier een vergelijkbaar maar klassiek cadeau. Deze ketting heeft een potloodhouder als hanger. De ketting en potloodhouder zijn van massief zilver. De hoogste kwaliteit zilver, die mogelijk is. Vooral voor de creatieve geesten is dit een ideaal cadeau en is ook makkelijk op te hangen zodat hij hem nooit kwijtraakt.

    [product ids=”1330″]

     

    Jagerswijnkoeler

    Vroeger hadden de jagers kleding van schapenvacht om zich warm te houden tijdens hun barre tochten om vlees op tafel te krijgen voor hun families. Daarom zal dit cadeau jouw vriend zich extra mannelijk laten voelen. Deze wijnkoeler is van binnen namelijk gevoerd met schapenvacht. Gekoelde witte wijnen blijven lang koel en de rode wijn, blijft heel lang op kamertemperatuur door de uitstekende isolerende eigenschappen van de Texelaar schapenvacht. De mannen mogen dan ook graag een oerkreet maken bij het neerzetten van deze wijnkoeler op tafel.

    [product ids=”1519″]

     

    Grachtengordel aan je pols

    Wij vrouwen hebben honderden manieren om ons te onderscheiden van andere vrouwen door schoenen, kleding en accessoires. Mannen hebben deze luxe iets minder. Manchetknopen zijn een van de weinige manieren voor de stijlvolle man om zich te onderscheiden. In deze manchetknopen is de grachtengordel van Amsterdam van bovenaf verwerkt. Dit geeft een stijlvol Nederlands trekje aan je business of feestelijke outfit. Gekleed tot in Dutch detail noemen we dat.

    [product ids=”701″]

     

    Ben je er nog steeds niet uit? Kijk dan op deze pagina voor de meest mannelijke cadeaus voor hem!