Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Last-minute cadeautips Moederdag

    Cadeautips Moederdag, Holland Design & Gifts. Fotografie: BY HENDRIK' ©

    Het is bijna tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten! Moederdag 2018 komt steeds dichterbij. In een vorige blog gaf Holland Design & Gifts een top 10 Moederdag cadeau tips. Mocht je door de hoge werkdruk, het warme weer, een vakantie of om welke reden dan ook nog geen cadeautje hebben gekocht, lees dan snel verder. In deze blog geven wij jou de last-minute cadeautips waarmee jij alsnog met een leuk en origineel cadeautje aan komt aanstaande zondag!

    Cadeautips Moederdag, Holland Design & Gifts. Fotografie: BY HENDRIK' ©

    Cadeautips Moederdag, Holland Design & Gifts. Fotografie: BY HENDRIK’ ©

    Iedereen heeft het wel eens druk. Door alle drukte vergeten we af en toe wat echt belangrijk is. Laat daarom dit jaar aan jouw moeder zien wat zij voor jou betekent. De boeketjes bloemen en kaartjes zal ze vast al vaker hebben gehad. Maar met deze cadeautips doe je jouw moeder zeker versteld staan…

    Cadeautips met een warme boodschap

    Wij zijn blij te kunnen mededelen dat deze nieuwe Mini-spot tafellamp van Van Tjalle en Jasper vanaf nu verkrijgbaar is bij Holland Design & Gifts. Een sfeervol licht voor in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken, of waar je moeder dit originele design ook graag ziet!
    Misschien zet je moeder hem wel op deze Basket bijzettafel. Het ontwerp van de Nederlandse ontwerper Peter van de Water maakt deze tafel een uniek stuk design. Een prachtig en onvergetelijk cadeau om grafische aspecten in het interieur van je ouders’ woonhuis te brengen.

    Moeders staan maar al te graag in de keuken om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor hun familie. Met deze Tulp handdoeken van het exclusieve design van Bunzlau Castle is dat ook wel begrijpelijk. De momenten in de keuken worden er een stuk leuker op! Maak het cadeau af met een persoonlijke boodschap. De Niko Niko plantbare kaart is met de hand gemaakt van biologisch afbreekbaar papier waar zaden van de kruiden Basilicum, Oregano en Peterselie in zijn verwerkt. het is daarom niet alleen een kaart met een warme boodschap, maar na vijf weken kan je moeder er zelfs mee koken! De kruiden uit eigen kweek zullen het cadeautje helemaal afmaken!
    [product ids=”1836,554,1116,479″]

    Zet jouw moeder in het zonnetje met…

    Vrouwen hebben genoeg spullen die zij kwijt moeten. Sleutels, een telefoon, een lippenstift en ga zo maar door. Herken jij dit ook bij jouw moeder? Misschien is dit handtasje van Rowold dan wel een tof cadeautje voor Moederdag! Lees meer over de achtergrond van dit fantastische merk in het interview met de Nederlandse ontwerper Ellis Rowold.
    Ben jij al bekend met BY HENDRIK‘? De BY HENDRIK’ sjaals geven een outfit een vrolijke tint. Een mooi cadeautje voor Moederdag. BY HENDRIK’ heeft daarnaast ook een eigen design huisparfum. Met deze parfum verwen je je moeder met een heerlijke, biologische en handgemaakte geur.
    Één ding is zeker: aan cadeautips geen gebrek!

    Zit bij deze cadeautips toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan nog een kijkje hier op onze webshop!
    [product ids=”998,1486,1661,508,469″]