Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Vaderdag 2018: verwen de vaders met Dutch Design!

  Cadeaumomenten zijn er om even stil te staan bij alle mooie momenten die je met diegene hebt gehad. Om even te laten zien dat je diegene dankbaar bent. Het is bijna tijd voor het volgende cadeaumoment, namelijk Vaderdag! Vaderdag is dé uitgekozen dag om alle vaders te bedanken. Vaders helpen met het zetten van je eerste stappen, geven goede raad en verdienen daarom een bijzonder en persoonlijk cadeau, vind je niet?

  Vaderdag 2018 cadeautips, Holland Design & Gifts. Fotografie: Van Tjalle & Jasper ©

  Vaderdag 2018 cadeautips, Holland Design & Gifts. Fotografie: Van Tjalle & Jasper ©

  Holland Design & Gifts heeft een groot aanbod aan Dutch Design, ook voor dit speciale cadeaumoment. Vaderdag zal dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan, en zeker niet voor de vaders! Na alle verwennerij op Moederdag, zijn nu de vaders aan de beurt! Met deze tips laat jij dit jaar zien wat hij voor jou betekent…

  Vaderdag met Dutch Design

  Voor een cadeau waar niet alleen vader, maar de hele familie plezier van heeft, kies je voor de Boska Partyclette To Go Taste. Een moment van gezelligheid en ontspanning: welke vader wil dat nou niet?
  Gezelligheid maak je ook met deze van de designers Tjalle en Jasper. Ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten, dat scheelt de vaders weer wat werk! Maar ook met wat natuurlijk licht van de Duo Design Shadow kandelaar maak jij Vaderdag dit jaar extra gezellig.
  En niet alleen voor het interieur binnen heeft Holland Design & Gifts het leukste design, ook voor buiten. Deze roestbruine metalen vogeltjes zijn een bijzonder detail voor in de tuin. Waar vader altijd hard aan het werk is in de tuin, kan hij nu even genieten van dit vogelsilhouet.
  [product ids=”1567,1429,1819,1457″]

  Keuze genoeg bij Holland Design & Gifts…

  Voor de ijdele vaders is het Piet Hein Eek Tube D38 horloge geen gek idee. Simpel, strak en stijlvol vat deze horloge het beste samen. Is dat iets voor jouw vader?
  Het zijn niet alleen de vrouwen die blij worden van accessoires, maar ook mannen kun je er blij mee maken. De wOrk Stone Cup van Olav Slingerland is gemaakt van bijzonder materiaal, waar alle vaders verbaasd over zullen zijn!

  Minder goed kunnen zien is natuurlijk vervelend, maar voor de vaders is deze Delfst blauwe brillenkoker van Royal Delft wel een prachtig accessoire om een bril in te bewaren. En zelfs voor in de keuken, vind je de leukste cadeautjes bij Holland Design & Gifts. Een eitje bakken op Vaderdag? Dat kan! Met ’t Amsterdamse Piepei zal het eitje voor je vader zeker niet aanbranden. En je hebt gelijk een leuk cadeautje voor in de keuken!
  [product ids=”1499,1776,1829,1655″]

  Voor nóg meer cadeautips, klik je hier!