Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Geen stress want je last minute kerstcadeaus vind je hier!

    Holland Design & Gifts helpt je voor last minute kerstcadeaus!

    We kennen het allemaal wel eens, je hebt je voorgenomen om je kerstcadeaus dit jaar ver van tevoren uit te zoeken en iets te kopen als je iets voor diegene tegenkomt. Ze moeten inmiddels over een kleine week alweer ingepakt en wel onder de boom klaarliggen en geen van de bovenstaande goede voornemens zijn je gelukt. Nu is het erg druk de komende tijd en kan je de drukte van de stad ook heel even niet aan. Dan is het perfecte moment hier om je cadeaus vandaag nog online te bestellen en je ze gewoon nog op tijd onder de kerstboom kunt leggen. Bespaar een eindeloze zoektocht en bestel hier je last minute kerstcadeaus!

    Holland Design & Gifts helpt je voor last minute kerstcadeaus!

    Holland Design & Gifts helpt je voor last minute kerstcadeaus!

    Last minute kerstcadeaus

    Kling klokje klingelingeling, de tijd begint te dringen dus kijk hieronder snel verder voor de beste tips die Holland Design & Gifts heeft gemaakt voor jouw last minute kerstcadeaus.

     

    Handen omhoog of ik steek je kaars aan

    Deze prachtige Hands Up! kandelaar van Pols Potten is een bijzonder kunstobject om te zien. De bijzondere vorm van de kandelaar maken deze kandelaar tot een echt decoratie-object en een eye-catcher in ieder interieur. Een prachtig cadeau om iemands huis een warme sfeer te geven voor na de feestdagen.

    [product ids=”2405″]

    Elke dag zin in een stukje vis

    Bijzonder is deze porseleinen hanglamp Mykiss van Pols Potten. De perfect in wit ongeglazuurd porselein uitgevoerde vis lamp is een onderscheidend decoratie-object. Deze leuke lamp komt uitstekend tot zijn recht in bijvoorbeeld een kinderkamer met een maritiem thema en natuurlijk in een keuken boven de bar of het aanrecht. En natuurlijk erg inspirerend om een lekker stukje vis op tafel te zetten die avond.

    [product ids=”2406″]

    Slokje poëzie tot je nemen

    De dag op een goede manier beginnen? Dat kan met de Plint mok met gedicht van Frank Eerhart. Met een lange dag voor de boeg is er niets lekkerder dan een heerlijke kop koffie of thee. Drink je warme drank uit deze stijlvolle mok met gedicht. De tekst zet u aan het denken en zal een mijmering op uw gezicht toveren. Aarzel niet en bestel dit last minute kerstcadeau zodat de gelukkige ontvanger een goede start van de dag kan maken.

    [product ids=”2400″]

    Bonustip als er écht geen tijd meer is

    Het kan natuurlijk zo zijn dat je ook al te laat bent om een cadeau online te bestellen. Dan heeft Holland Design & Gifts een cadeau om mee te nemen waar niet één iemand, maar het gehele gezelschap uit stand gelukkig van wordt; glühwein! Klik hier voor een handleiding om de perfecte glühwein te maken.

     

    Ben je er nog steeds niet uit? Kijk dan gerust op onze webshop  voor andere mooie kerstcadeaus!

    [product ids=”1383,2374,2384,185″]