Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Feestdagen: 4 onmisbare items voor in jouw keuken!

  Holland Design & Gifts - fireworks

  Het aftellen is volop bezig voor de feestdagen, nog maar twee dagen voor Kerstavond! Al bezig met de voorbereidingen en boodschappen voor het geweldige diner? Heb je al heerlijke wijn in huis gehaald? Of misschien heb je al een enorm stuk mals vlees in huis gehaald, dat met kerstavond culinair wordt bereid in jouw keuken?

  Holland Design & Gifts - feestdagen 2018

  Fireworks – photo by: Joe Grossinger ©

  Jouw keuken is tijdens de feestdagen de belangrijkste plek in jouw huis. Tijdens Kerst worden diners voor vrienden, vriendinnen en familie bereid. Je zou zeggen dat het na Kerst stopt, maar dan komt er natuurlijk oud & nieuw aan, waar samen eten en gezelligheid even belangrijk is. Haal de frituur uit de kast en maak heerlijke verse oliebollen en appelbeignets. Deze week tipt Holland Design & Gifts de top vier musthaves voor in jouw keuken, die niet mogen ontbreken tijdens deze feestdagen!

  Feestdagen om NIET(S) te vergeten!

  Ze zeggen dat de feestdagen ook een tijd van ontspanning is. Dat is niet voor iedereen zo helaas. Er moet zo veel geregeld en ingekocht worden voor de dinners, je wil nog kaartjes sturen en vrienden en familie bellen voor de beste wensen voor het sprankelende nieuwe jaar. Kortom, je moet aan veel punten denken. Holland Design & Gifts heeft een mega handige Dutch Design Whiteboard gemaakt van Oud-Hollandse tegels. Met dit item in je keuken kan jij nooit meer iets vergeten!

  Kokkerellen!

  Ja ja, Dutch Designer Marcel Wanders heeft een geweldige braadpan! Perfect om deze feestdagen door te komen. Hoe cool, een Dutch Design pan. Het mooie keukengerei heeft een straal van 24 centimeter en heeft een glanzende RVS deksel waar een prachtig reliëf patroon te zien is. De pan heeft aluminium handvatten, een anti-aanbaklaag en een stalen bodem. Deze pan is een ware eyecatcher in de keuken of als decoratie op tafel tijdens het Kerstdiner of oud en nieuw!

  Clean it up!

  Een hele schone keuken is essentieel voor het bereiden van eten. Zonder een schone keuken kan je eigenlijk niet aan de slag. Zorg tussendoor dat je afwas gedaan wordt (misschien wilt je man, vrouw of kinderen meehelpen?). Maak de afwas leuk met de Dutch Design afdruiprek! Het is een origineel vormgeven plastic mat, die ervoor zorgt dat het water weg loopt door een klein hoogteverschil.

  Om het af te leren

  Tijdens het bereiden van de heerlijke gerechten moet er natuurlijk wel een beetje gesnoept worden. Koop heerlijke kerstkransjes en koekjes en gebruik de Dutch Design koektrommel van Kitsch & Kitchen. Met deze trommel kan je eigenlijk geen koekje afslaan!

  [product ids=”1392,1322,1314,1214″]