Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De meest mannelijke kerstcadeaus voor hem!

  Holland Design & Gifts selecteert de meest mannelijke Kerstcadeaus voor hem!

  Holland Design & Gifts selecteert de meest mannelijke Kerstcadeaus voor hem!

  Ja ladies, de wintermaanden met feestdagen en cadeaus komen er weer aan. En dat betekent dat we ook weer iets voor onze mannen moeten bedenken. Ga je weer voor de zoveelste keer op rij een dat ene luchtje of die coole bieropener kopen? Een origineel cadeau zou wel eens fijn zijn voor de verandering, maar niets is zo moeilijk als je man, vriend, broer of (stief)vader blij maken met een cadeau. Een cadeau dat ze echt mannelijk laat voelen. Holland Design & Gifts heeft een paar testosteron-volle kerstcadeaus voor hem op een rijtje gezet dus lees snel verder!

   

  Kerstcadeaus voor hem

  Lees snel verder voor een greep uit onze collectie voor de beste cadeaus voor hem!

   

  Samen met u onder de paraplu

  Wat geeft een man nou een meer mannelijk gevoel dan zijn vrouwtje veiligstellen van de regen met een onverwoestbare stormparaplu. Dit is namelijk geen normale paraplu, die bijvoorbeeld om haverklap kapotgaat of naar buiten klapt waardoor je alsnog nat op de bestemming aan komt. Door het unieke design van deze paraplu, ontworpen door Gerwin Hoogendoorn, kan deze paraplu windstoten tot 100 km/u weerstaan.

  [product ids=”2186″]

   

  Grijpbaar potlood

  Heeft uw ook al de jeugd gezien met houders voor hun smartphone die ze om hun nek hangen? Als jouw vriend of partner dat nog even een stapje te ver vindt gaan, hebben we hier een vergelijkbaar maar klassiek cadeau. Deze ketting heeft een potloodhouder als hanger. De ketting en potloodhouder zijn van massief zilver. De hoogste kwaliteit zilver, die mogelijk is. Vooral voor de creatieve geesten zijn dit ideale kerstcadeaus voor hem en is ook makkelijk op te hangen zodat je hem nooit kwijtraakt.

  [product ids=”1330″]

   

  Jagerswijnkoeler

  Vroeger hadden de jagers kledij van schapenvacht om zich warm te houden tijdens hun barre tochten om vlees op tafel te krijgen voor hun families. Daarom zal dit cadeau jouw man extra mannelijk laten voelen. Deze wijnkoeler is vanbinnen namelijk gevoerd met schapenvacht. Gekoelde witte wijnen blijven lang koel en de rode wijn, blijft heel lang op kamertemperatuur door de uitstekende isolerende eigenschappen van de Texelaar schapenvacht. De mannen mogen dan ook graag een oerkreet maken bij het neerzetten van deze wijnkoeler op tafel.

  [product ids=”1519″]

   

  Grachtengordel aan je pols

  Wij vrouwen hebben honderden manieren om ons te onderscheiden van andere vrouwen door schoenen, kleding en accessoires. Mannen hebben deze luxer echter minder. Manchetknopen zijn een van de weinige manieren voor de stijlvolle man om zich te onderscheiden. In deze manchetknopen is de grachtengordel van Amsterdam van bovenaf verwerkt. Dit geeft een stijlvol Nederlands trekje aan je business of feestelijke outfit. Gekleed tot in Dutch detail noemen we dat.

  [product ids=”701″]

   

  Ben je er nog steeds niet uit? Kijk dan op deze pagina https://shop.holland.com/accessoires-sjaals-portemonnees-tassen-horloges-sieraden/man/show/all/ voor de meest mannelijke  cadeaus voor hem!